اين شيريني خوشمزه را كه داراي بادام و زردآلو است، حتما تهيه كنيد و همراه با خانواده ميل كنيد.
مواد لازم:
شكر 60 گرم
كره نرم شده 120 گرم
آرد گندم 160 گرم
مواد رويه:
مرباي زردآلو به مقدار لازم
كره ذوب شده 60 گرم
بادام خرد شده 100 گرم
شكر 30 گرم
شير 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
- فر را روي دماي 180 درجه سانتي گراد از قبل گرم كنيد.
- كره و شكر را با هم آن قدر هم زنيد تا رنگ آن روشن شود و كف كند.
- آرد گندم را الك كنيد. سپس مخلوط كره و شكر را به آن اضافه كنيد تا مايه نرمي به دست آيد.
- مايه شيريني را روي سطح آردمالي شده قرار دهيد و آن را به شكل چهارگوش 3 ميلي متري درآوريد و يك ساعت آن را در جاي خنكي قرار دهيد.
- مدت 20 دقيقه، مايه شيريني را در فر حرارت دهيد.
- شيريني را از فر خارج كنيد.
- روي آن مرباي زردآلو بريزيد.
- مواد رويه (كره، بادام، شكر و شير) را با هم مخلوط كنيد و روي شيريني، پخش كنيد.
- 15 الي 20 دقيقه آن را در فر حرارت دهيد (تا زماني كه طلايي رنگ شود).
- شيريني را از فر خارج كنيد و بگذاريد كاملا خنك شود. سپس آن را به صورت نواري برش دهيد.