اين شيريني خوشمزه را كه داراي بادام و زردآلو است، حتما تهيه كنيد و همراه با خانواده ميل كنيد.
مواد لازم:
شكر ۶۰ گرم
كره نرم شده ۱۲۰ گرم
آرد گندم ۱۶۰ گرم
مواد رويه:
مرباي زردآلو به مقدار لازم
كره ذوب شده ۶۰ گرم
بادام خرد شده ۱۰۰ گرم
شكر ۳۰ گرم
شير ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
- فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد از قبل گرم كنيد.
- كره و شكر را با هم آن قدر هم زنيد تا رنگ آن روشن شود و كف كند.
- آرد گندم را الك كنيد. سپس مخلوط كره و شكر را به آن اضافه كنيد تا مايه نرمي به دست آيد.
- مايه شيريني را روي سطح آردمالي شده قرار دهيد و آن را به شكل چهارگوش ۳ ميلي متري درآوريد و يك ساعت آن را در جاي خنكي قرار دهيد.
- مدت ۲۰ دقيقه، مايه شيريني را در فر حرارت دهيد.
- شيريني را از فر خارج كنيد.
- روي آن مرباي زردآلو بريزيد.
- مواد رويه (كره، بادام، شكر و شير) را با هم مخلوط كنيد و روي شيريني، پخش كنيد.
- ۱۵ الي ۲۰ دقيقه آن را در فر حرارت دهيد (تا زماني كه طلايي رنگ شود).
- شيريني را از فر خارج كنيد و بگذاريد كاملا خنك شود. سپس آن را به صورت نواري برش دهيد.