كيك زنجبيلي خوشمزه و تند را امتحان كنيد.
زمان تهيه: ۲۰ دقيقه
زمان پخت: ۶۵ دقيقه
مواد لازم براي ۸ تا ۱۰ تكه:
روغن مقداري براي چرب كردن
آرد ۲۲۵ گرم
پودر زنجبيل يك قاشق چايخوري
جوش شيرين يك قاشق چايخوري
تخم مرغ يك عدد هم زده
شكر ۱۱۵ گرم
كره ۶۰ گرم
شربت طلايي (آب قند) ۱۱۵ گرم
شير ۲۲۵ ميلي گرم
طرز تهيه:
۱- فر گاز را روي ۱۵۰ درجه سانتي گراد يا درجه ۲ از قبل گرم كنيد.
۲- يك قالب كيك به اندازه ۱۸ در ۲۵ را چرب كنيد و كاغذ مخصوص كيك پزي را داخل آن قرار دهيد.
در يك كاسه، آرد، زنجبيل و جوش شيرين را با هم الك كنيد، داخل تخم مرغ بريزيد، سپس شكر را به آن اضافه كرده، خوب هم زنيد.
۳- در يك قابلمه كوچك كره و شربت طلايي (آب قند) را ريخته، بگذاريد خوب ذوب شوند. سپس آن را از روي حرارت برداشته، داخل شير بريزيد و خوب هم بزنيد.
۴- مخلوط شير را به آرامي داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بريزيد و خوب هم بزنيد تا تركيب نرم و رواني به دست آيد. مايه آماده شده را درون قالبها بريزيد.
۵- مخلوط را يك ساعت يا تا زماني كه شروع به جمع شدن از كناره هاي كيك كند، حرارت دهيد.
۶- كيك را از قالب بيرون آورده، بگذاريد خنك شود.
۷- كيك را به قطعات مختلف تقسيم كرده و ميل كنيد.