رولت گوشت بسيار خوشمزه و ساده كه مي توانيد آنرا با سوس گوجه فرنگي شيرين و يا قارچ مصرف نماييد.
مواد لازم براي ۸ نفر
• ۲ تخم مرغ زده شده
• سه چهارم پيمانه شير
• دو سوم پيمانه پودر نان خشك يا نان سوخاري نرم (با پودر سوخاري مخصوص مرغ و ماهي اشتباه نشود)
• يك چهارم پيمانه پياز ريز خرد كرده
• ۲ قاشق سوپ خوري جعفري تازه خرد كرده
• ۱ قاشق چاي خوري نمك
• نصف قاشق سوپ خوري ريحان يا آويشن خشك خرد شده
• يك هشتم قاشق چايخوري فلفل سياه
• ۸۰۰ گرم گوشت كم چربي گاو، گوساله يا بره
• يك چهارم پيمانه سوس گوجه فرنگي
• ۲ قاشق سوپخوري شكر (ترجيحا قهوه اي)
• قاشق چايخوري پودر خردل
• قالب فلزي مستطيل شكل در اندازه ۲۰X۱۰x۵ سانتيمتر
روش تهيه
۱. تخم مرغها و شير را در يك كاسه مناسب ريخته، خرده نان، پياز، جعفري، نمك، ريحان و فلفل را اضافه ميكنيم و بهم ميزنيم.
۲. گوشت را افزوده و خوب مخلوط ميكنيم. مخلوط را در قالب قرار داده و به آرامي آنرا مطابق قالب مرتب ميكنيم. توجه كنيد كه نبايد مخلوط را در قالب فشار دهيد. ميتوانيد مخلوط را ابتدا به شكل يك استوانه ۲۰ سانتي متري لوله كنيد و سپس آنرا در قالب قرار دهيد.
۳. رولت را در فر ۳۵۰ درجه فارنهايت يا ۱۷۶ درجه سانتيگراد قرار دهيد تا به مدت ۱ ساعت و ربع بپزد.
۴. در اين فاصله، سوس گوجه فرنگي، شكر و خردل را در يك كاسه كوچك مخلوط كرده و بر روي رولت ريخته و آنرا ده دقيقه ديگر در فر قرار ميدهيم. سپس فر را خاموش كرده و ده دقيقه بعد، رولت را از فر خارج كرده، در ظرف مناسب قرار ميدهيم.
توجه: اگر به طعم شيرين سوس علاقه نداريد، ميتوانيد هنگام سرو روي رولت را با سوس قارچ بپوشانيد يا در تركيب سوس گوجه فرنگي از شكر كمتري استفاده كنيد.