ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۶ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸     |     کد : ۵۷۹۸

يك نوع املت گوجه‌فرنگي

در تهيه اين املت، علاوه بر گوجه فرنگي و تخم مرغ از سبزيجاتي مانند سير، فلفل دلمه اي، قارچ و جعفري استفاده شده است كه باعث افزايش خاصيت اين غذا مي شوند؛ مثلا سير خاصيت ضدميكروبي قوي و فلفل خاصيت آنتي اكسيداني زيادي دارد...

در تهيه اين املت، علاوه بر گوجه فرنگي و تخم مرغ از سبزيجاتي مانند سير، فلفل دلمه اي، قارچ و جعفري استفاده شده است كه باعث افزايش خاصيت اين غذا مي شوند؛ مثلا سير خاصيت ضدميكروبي قوي و فلفل خاصيت آنتي اكسيداني زيادي دارد.

مواد لازم:
گوجه‌فرنگي ۱۲عدد
قارچ ۵ ‌عدد
فلفل دلمه‌اي ۱‌عدد
پياز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوري
سير ۴ عدد
تخم مرغ ۳ ‌عدد
جعفري خرد شده ۲ قاشق غذاخوري
روغن مايع ۳ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
پنير پيتزا رنده شده ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
ظرف پيركسي را انتخاب كنيد و يك قاشق روغن در آن بريزيد.
سپس گوجه‌فرنگي‌ها را به صورت ورقه درآورده و در ظرف بچينيد.
قارچ‌ها را هم ورقه‌ورقه كرده روي گوجه‌فرنگي‌ها بگذاريد.
فلفل ها را ريز خرد كرده و روي گوجه‌فرنگي و لابلاي آن‌ها بريزيد.
سير را هم ريز خرد كنيد و با پياز داغ لا به لاي گوجه‌فرنگي‌ها بريزيد.
روي ورقه‌هاي گوجه‌فرنگي جعفري خرد شده بريزيد (مي توانيد از جعفري خشك هم استفاده كنيد، ولي به مقدار كمتر).
در انتها دو قاشق روغن مايع و كمي نمك روي آنها بريزيد و در ظرف را ‌بگذاريد و روي حرارت با شعله ملايم قرار دهيد تا بپزد (مي‌توانيد املت را داخل فر يا ماكرويو هم بپزيد).
وقتي گوجه‌فرنگي‌ها پختند و حالت نرم پيدا كردند، اگر آب املت زياد بود، حرارت را كمي بيشتر كنيد و در ظرف را باز بگذاريد تا آب آن خشك شود (ولي دقت كنيد ته املت نسوزد).
سپس تخم‌مر غ‌ها را در ظرفي شكسته و هم مي‌زنيد.
اگر از پنير پيتزا استفاده كرديد، پنير را هم داخل تخم‌مرغ ها ريخته و با كمي نمك هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند.
سپس تخم‌مرغ را به املت اضافه ‌كنيد و در ظرف را بگذاريم تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.
اگر از پنير پيتزا استفاده كرديد، بهتر است در مرحله آخر كه تخم‌مرغ و پنير پيتزا را اضافه مي‌كنيد، ظرف را داخل فر يا ماكرويو بگذاريد تا پنير و تخم‌مرغ خودش را بگيرد.
اين املت خيلي ساده و راحت و بسيار خوشمزه است. 


نوشته شده در   دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...