ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۳۳ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸     |     کد : ۵۷۷۸

سالاد ميوه لايه‌اي

اين سالاد ميوه خوشمزه را هم مي‌توانيد به عنوان پيش غذا و هم به عنوان دسر ميل كنيد ...

اين سالاد ميوه خوشمزه را هم مي‌توانيد به عنوان پيش غذا و هم به عنوان دسر ميل كنيد .
مواد لازم:
موز: ۲ عدد متوسط قطعه قطعه شده
تكه‌هاي آناناس: ۲ پيمانه
پرتقال متوسط: ۲ عدد پوست گرفته و تكه شده
كيوي: ۲ عدد پوست گرفته و تكه شده
انگور قرمز بي دانه: يك پيمانه
توت فرنگي از درازا نصف شده: ۲ پيمانه
گريپ فروت متوسط: يك عدد پوست گرفته و تكه شده
آب پرتقال: ۲/۱ پيمانه
پوست پرتقال رنده شده: ۲/۱ قاشق چاي‌خوري
آب ليمو: ۴/۱ پيمانه
شكر: ۴/۱ پيمانه
پوست ليموي رنده شده: ۲/۱ قاشق چاي‌خوري
چوب دارچين: يك عدد

طرز تهيه:
۱- در يك قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست ليمو، شكر و چوب دارچين را با هم تركيب كنيد و آن‌ها را بجوشانيد.
۲- حرارت آن را كم كنيد و بگذاريد آرام به مدت ۵ دقيقه بدون درب بجوشد.
۳- آن را از روي حرارت برداشته و بگذاريد كاملا خنك شود.
۴- در يك ظرف ميوه شيشه‌اي، ميوه‌ها را مطابق شكل به صورت لايه‌اي بچينيد.
۵- چوب دارچين را از داخل سس بيرون آوريد و سس تهيه شده را روي مخلوط ميوه‌ها بريزيد.
۶- قبل از اينكه سالاد ميوه را ميل كنيد، روي ظرف را بپوشانيد و چند ساعت آن را در يخچال قرار دهيد. 


نوشته شده در   يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...