ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 14 آذر 1388     |     کد : 5767

مرغ و يا گوشت و سبزيجات چيني

نيم كيلو مرغ يا گوشت قطعه شده ...

مواد لازم
• نيم كيلو مرغ يا گوشت قطعه شده
• 1 عدد پياز درشت (خرد شده)
• 2 عدد فلفل دلمه (قرمز و سبز)
• 2 عدد هويج (خرد شده)
• 2 عدد ساقه كرفس (خرد شده)
• مقداري قارچ (خرد شده)
• مقداري كلم بروكلي (قطعه شده)
• 2 قاشق چايخوري سويا سس (سس چيني)
• 1 بسته نودل (رشته چيني)
• 1 ليوان آب مرغ
• 2 قاشق غذاخوري آرد ذرت

دستورالعل تهيه
قطعات مرغ يا گوشت را در يك ماهيتابه با روغن مايع تفت مي دهيم. بهتر است براي گرفتن روغن بعد از تفت دادن مرغ يا گوشت را روي يك كاغذ آشپزي قرار دهيم.
به همين ترتيب پياز و فلفل هاي خرد شده و بقيه سبزيجات را كمي تفت مي دهيم تا به صورت نيم پز درآيند.
آب مرغ يا گوشت را به همراه آرد ذرت و مقداري آب در يك ظرف جداگانه حرارت مي دهيم تا كمي غليظ شود سپس سويا سس را به آن افزوده و به مدت 15 دقيقه با گذاشتن درپوش در حرارت ملايم آن را مي پزيم.
نودل (رشته چيني) را بر اساس دستورالعمل روي پاكت آن به مدت 3 تا 4 دقيقه در آب جوش قرار مي دهيم و سپس آن را با سس پخته شده ، سبزيجات و مرغ يا گوشت مخلوط مي كنيم.


نوشته شده در   شنبه 14 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode