ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 7 آذر 1388     |     کد : 5671

سالاد سيب زميني اسلامبولي

اين سالاد گرم سيب زميني، با سبزيجات و لوبيا سبز، ميتواند به عنوان يك وعده غذاي اصلي نيز مصرف شود، اما بهترين استفاده آن در مهمانيها و يا همراه با غذاهاي ساده مانند استيك و شنيتسل است...

اين سالاد گرم سيب زميني، با سبزيجات و لوبيا سبز، ميتواند به عنوان يك وعده غذاي اصلي نيز مصرف شود، اما بهترين استفاده آن در مهمانيها و يا همراه با غذاهاي ساده مانند استيك و شنيتسل است.

مواد لازم (براي 4 نفر)
• 450 گرم سيب زميني اسلامبولي خرد شده به قطعات متوسط
• 1 پيمانه لوبيا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت
• يك چهارم قاشق چايخوري نمك
• 3 قاشق سوپخوري روغن زيتون
• يك موسير خرد شده
• 2 قاشق سوپخوري سركه سفيد يا قرمز
• 2 قاشق سوپخوري جعفري خرد شده
• 2 قاشق سوپخوري خردل
• 1 قاشق سوپخوري رزماري (اكليل كوهي) تازه يا يك چهارم قاشق چايخوري رزماري خشك
• يك هشتم قاشق چايخوري نمك
• يك هشتم قاشق چايخوري پودر فلفل سياه
• يك چهارم پيمانه زيتون هسته گرفته دونيم شده

روش تهيه
سيب زمينيها را در يك ظرف مناسب و قابل استفاده در مايكروفر قرار ميدهيم.
لوبيا سبز را روي آن ريخته و يك چهارم قاشق چايخوري نمك را روي آن ميپاشيم.
روي ظرف را بسته و مواد را با قدرت 100% (high) به مدت 7 تا 9 دقيقه در اجاق مايكرويو ميپزيم. اين مخلوط را يك با به هم زده و آب اضافه آنرا ميگيريم. براي سس، روغن زيتون، موسير، سركه، جعفري، خردل، رزماري و يك هشتم قاشق چايخوري نمك و فلفل را در يك ظرف با درب محكم ميريزيم و خوب تكان ميدهيم.
مخلوط سيب زميني، سس و زيتونها را در يك ظرف مناسب ريخته و به آرامي مخلوط ميكنيم. اين سالاد را ميتوانيم به صورت گرم يا سرد سرو كنيد.


نوشته شده در   شنبه 7 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode