اين سالاد گرم سيب زميني، با سبزيجات و لوبيا سبز، ميتواند به عنوان يك وعده غذاي اصلي نيز مصرف شود، اما بهترين استفاده آن در مهمانيها و يا همراه با غذاهاي ساده مانند استيك و شنيتسل است.
مواد لازم (براي ۴ نفر)
• ۴۵۰ گرم سيب زميني اسلامبولي خرد شده به قطعات متوسط
• ۱ پيمانه لوبيا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت
• يك چهارم قاشق چايخوري نمك
• ۳ قاشق سوپخوري روغن زيتون
• يك موسير خرد شده
• ۲ قاشق سوپخوري سركه سفيد يا قرمز
• ۲ قاشق سوپخوري جعفري خرد شده
• ۲ قاشق سوپخوري خردل
• ۱ قاشق سوپخوري رزماري (اكليل كوهي) تازه يا يك چهارم قاشق چايخوري رزماري خشك
• يك هشتم قاشق چايخوري نمك
• يك هشتم قاشق چايخوري پودر فلفل سياه
• يك چهارم پيمانه زيتون هسته گرفته دونيم شده
روش تهيه
سيب زمينيها را در يك ظرف مناسب و قابل استفاده در مايكروفر قرار ميدهيم.
لوبيا سبز را روي آن ريخته و يك چهارم قاشق چايخوري نمك را روي آن ميپاشيم.
روي ظرف را بسته و مواد را با قدرت ۱۰۰% (high) به مدت ۷ تا ۹ دقيقه در اجاق مايكرويو ميپزيم. اين مخلوط را يك با به هم زده و آب اضافه آنرا ميگيريم. براي سس، روغن زيتون، موسير، سركه، جعفري، خردل، رزماري و يك هشتم قاشق چايخوري نمك و فلفل را در يك ظرف با درب محكم ميريزيم و خوب تكان ميدهيم.
مخلوط سيب زميني، سس و زيتونها را در يك ظرف مناسب ريخته و به آرامي مخلوط ميكنيم. اين سالاد را ميتوانيم به صورت گرم يا سرد سرو كنيد.