اين پنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پيش غذا سرو مي شوند و از بافت و طعمي بي نظير برخوردارند.
مواد لازم
• 500 گرم پنير كاممبر
• دو قاشق سوپخوري آرد سفيد
• دو قاشق چاي خوري پودر خردل
• يك عدد تخم مرغ
• دو قاشق سوپخوري شير
• نصف فنجان خرده نان
• يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
• يك چهارم قاشق چايخوري پودر فلفل سياه
• روغن براي سرخ كردن
• سبزيجات معطر تازه
روش تهيه
پنير را به هشت قسمت مثلثي تقسيم كنيد و كنار بگذاريد.
بر روي يك ورقه كاغذ روغني، يك بشقاب يا يك كاسه كوچك، آرد و خردل را با هم الك كنيد.
در يك كاسه كوچك ديگر، تخم مرغ و شير و در كاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط كنيد.
هر تكه پنير را با تركيب آرد بپوشانيد و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانيد، يك بار ديگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنيد.
روغن را در ظرف گود و كوچكي داغ كنيد (يا در سرخ كن) و پنيرها را به مدت 30 تا 60 ثانيه در آن قرار دهيد تا قهوه اي/ طلايي شوند.
براي گرفتن روغن اضافه، آنها را روي يك حوله كاغذي بچينيد، سپس با سبزيجات معطر تازه تزيين نموده، با سس تند سرو نماييد.