ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
اذان صبح به افق تبریز   
۰۴:۰۲:۴۶اذان صبح
۰۵:۳۹:۵۶طلوع خورشید
۱۲:۲۹:۵۸اذان ظهر
۱۹:۱۷:۴۹غروب خورشید
۱۹:۳۸:۱۰اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸     |     کد : ۵۵۴۵

ترشي ليته بادمجان كبابي

بادمجان‌ها را در فر يا كباب‌پز كبابي مي‌كنيم تا كاملا بپزند...


مواد لازم:

بادمجان درشت            ۱۰ عدد

گل‌كلم متوسط             نصف

هويج بزرگ                   ۳ عدد

سير                           ۲۰ حبه

فلفل سبز                    كمي

نمك و زردچوبه            به مقدار لازم

سركه                        به مقدار لازم

 

طرز تهيه:

بادمجان‌ها را در فر يا كباب‌پز كبابي مي‌كنيم تا كاملا بپزند .

سپس آن‌ها را پوست مي‌كنيم و كمي نمك مي‌زنيم و روي پارچه مي‌چينيم تا آب آن‌ها كاملا گرفته شود.

هويج‌ها را رنده كرده و نمك مي‌زنيم و روي پارچه مي‌ريزيم تا آب آنها گرفته شود.

گل كلم و سير و فلفل را هم خرد كرده و نمك زده و روي پارچه مي‌ريزيم تا آب آنها هم گرفته شود. ( مقدار فلفل بستگي به ذائقه خودتان دارد كه تند دوست داشته باشيد يا نه).

نصف روز بايد مواد بالا به همين حالت بمانند.

سپس بادمجان‌ها را ساطوري كرده و در ظرفي ريخته و همه مواد را به آن اضافه مي‌كنيم و سركه روي آنها مي‌ريزيم.

 

نكات:

چون اين ترشي با بادمجان كبابي درست شده و عطر و طعم بادمجان كبابي را دارد، ادويه ترشي به آن نمي‌ريزيم، فقط كمي زردچوبه و سياه دانه به آن اضافه مي‌كنيم.

بعد از ريختن سركه، نمك ترشي را هم بچشيد، چون به مواد آن نمك زده بوديم ممكن است به نمك كمي نياز داشته باشد.

اين ليته بسيار ملايم و خوش طعم است.


نوشته شده در   چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...