دسر هلو را میتوانید با بستنی وانیلی میل کنید.
مواد لازم برای 10 نفر:
کره: نصف پیمانه
آرد: یک پیمانه
شکر: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
کمی نمک
شیر: یک پیمانه
تکههای تازه هلو: 4 پیمانه
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین مقدار دلخواه ( اختیاری)
روش تهیه:
• کره را درون ظرف پخت ذوب کنید.
• آرد، یک پیمانه شکر، بیکینگ پودر و نمک را خوب با هم مخلوط کرده و شیر را به آن اضافه کنید وو تا حدی که مواد خشک نیز مرطوب شوند مخلوط را هم بزنید.
• مخلوط را به کره درون ظرف اضافه کرده ولی آن را هم نزنید.
• درون قابلمهای یک پیمانه باقیمانده شکر، برشهای هلو و آب لیمو را روی حرارت زیاد بگذارید جوش بیاید، مرتب آن را هم بزنید.
• مخلوط درون قابلمه را به مخلوط درون ظرف پخت اضافه کرده ولی هم نزنید.
• در صورت دلخواه روی مخلوط کمی دارچین بپاشید.
• مایه را در حرارت 375 درجه به مدت 45- 40 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی رنگ شده قرار دهید.
• دسر هلو را میتوانید هم سرد و هم گرم میل کنید.