مواد لازم :
گوشت ران گوسفندي 500 گرم
روغن مايع 2 قاشق غذاخوري
برگ بو 3 عدد
پياز 1 عدد
آب 5 ليوان
نمك و فلفل به مقدار لازم
سيب درختي 500 گرم
پيازداغ 2 قاشق غذاخوري
سركه 2 قاشق غذاخوري
شيره انگور يا خرما نصف ليوان
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
گوشت را به قطعات 2×2برش داده در روغن مايع تفت دهيد.
سپس آن را با برگ بو، پياز و آب به مدت سه ساعت روي حرارت بپزيد.
در يك ساعت آخر نمك و فلفل را اضافه كنيد.
با ابزار مخصوص يا چاقو، وسط سيب را بيرون آورده پوست آن را بگيريد و آن را برش دهيد.
در اواخر پخت گوشت، طوري كه دو پيمانه از آب آن باقيمانده باشد، پياز و برگ بو را بيرون آورده و سيب هاي حلقه شده و پياز داغ را به آن اضافه نماييد.
سركه را به شيره انگور يا شيره خرما اضافه كرده خوب به هم بزنيد و سپس آن را به خورش اضافه كنيد تا خورش بپزد و سيب ها تقريبا نرم شوند.
نشاسته ذرت را نيز در كمي آب سرد حل كرده در اواخر پخت به خورش بيفزاييد.