مواد لازم :
گوشت ران گوسفندي ۵۰۰ گرم
روغن مايع ۲ قاشق غذاخوري
برگ بو ۳ عدد
پياز ۱ عدد
آب ۵ ليوان
نمك و فلفل به مقدار لازم
سيب درختي ۵۰۰ گرم
پيازداغ ۲ قاشق غذاخوري
سركه ۲ قاشق غذاخوري
شيره انگور يا خرما نصف ليوان
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
گوشت را به قطعات ۲×۲برش داده در روغن مايع تفت دهيد.
سپس آن را با برگ بو، پياز و آب به مدت سه ساعت روي حرارت بپزيد.
در يك ساعت آخر نمك و فلفل را اضافه كنيد.
با ابزار مخصوص يا چاقو، وسط سيب را بيرون آورده پوست آن را بگيريد و آن را برش دهيد.
در اواخر پخت گوشت، طوري كه دو پيمانه از آب آن باقيمانده باشد، پياز و برگ بو را بيرون آورده و سيب هاي حلقه شده و پياز داغ را به آن اضافه نماييد.
سركه را به شيره انگور يا شيره خرما اضافه كرده خوب به هم بزنيد و سپس آن را به خورش اضافه كنيد تا خورش بپزد و سيب ها تقريبا نرم شوند.
نشاسته ذرت را نيز در كمي آب سرد حل كرده در اواخر پخت به خورش بيفزاييد.