ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۵۵ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۸:۱۸اذان صبح
۰۵:۲۷:۱۳طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۲۰اذان ظهر
۱۹:۱۶:۲۸غروب خورشید
۱۹:۳۷:۰۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۸     |     کد : ۵۴۸۹

خورش سيب درختي ( غذايي از لرستان )

گوشت را به قطعات ۲×۲برش داده در روغن مايع تفت دهيد...

مواد لازم :

گوشت ران گوسفندي                ۵۰۰ گرم

روغن مايع                               ۲ قاشق غذاخوري

برگ بو                                    ۳ عدد

پياز                                        ۱ عدد

آب                                         ۵ ليوان

نمك و فلفل                             به مقدار لازم

سيب درختي                           ۵۰۰ گرم

پيازداغ                                    ۲ قاشق غذاخوري

سركه                                    ۲ قاشق غذاخوري

شيره انگور يا خرما                     نصف ليوان

نشاسته ذرت                          ۱ قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه:

گوشت را به قطعات ۲×۲برش داده در روغن مايع تفت دهيد.

سپس آن را با برگ بو، پياز و آب به مدت سه ساعت روي حرارت بپزيد.

در يك ساعت آخر نمك و فلفل را اضافه كنيد.

با ابزار مخصوص يا چاقو، وسط سيب را بيرون آورده پوست آن را بگيريد و آن را برش دهيد.

در اواخر پخت گوشت، طوري كه دو پيمانه از آب آن باقيمانده باشد، پياز و برگ بو را بيرون آورده و سيب هاي حلقه شده و پياز داغ را به آن اضافه نماييد.

سركه را به شيره انگور يا شيره خرما اضافه كرده خوب به هم بزنيد و سپس آن را به خورش اضافه كنيد تا خورش بپزد و سيب ها تقريبا نرم شوند.

نشاسته ذرت را نيز در كمي آب سرد حل كرده در اواخر پخت به خورش بيفزاييد.

 


نوشته شده در   پنجشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...