ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 11 خرداد 1392     |     کد : 54643

شامی بادمجان

بادمجان پنج عدد ...


مواد اولیه:

بادمجان پنج عدد

برنج پخته شده نصف پیمانه

پنیر پارمزان نصف پیمانه

گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم

تخم‌مرغ دو عدد

پیاز رنده شده یک عدد

نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم


طرز تهیه:

* بادمجان‌ها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک می‌کنیم.

* بادمجان‌ها را از وسط دو نیم کرده و در روغن سرخ می‌نماییم و روی دستمال کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشت‌کوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ‌ها، پیاز، سبزی‌ها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

* کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر می‌داریم و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ می‌کنیم.


نکــته:

در صورت دلخواه می‌توان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد.


نوشته شده در   شنبه 11 خرداد 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode