ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۵۶ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۸:۱۸اذان صبح
۰۵:۲۷:۱۳طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۲۰اذان ظهر
۱۹:۱۶:۲۸غروب خورشید
۱۹:۳۷:۰۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸     |     کد : ۵۴۰۸

سالاد مرغ

سينه مرغ را مي پزيم و ريش‌ريش مي‌كنيم.

موادلازم :

سينه مرغ                    يك عدد كامل

قارچ                          نيم كيلو

چيپس خلال                  يك بسته

پياز سرخ شده              سه قاشق غذاخوري

سس مايونز                  به مقدار دلخواه

نمك و زردچوبه            به مقدار لازم

 

طرز تهيه :

سينه مرغ را مي پزيم و ريش‌ريش مي‌كنيم.

سپس آن‌را با پياز سرخ شده مخلوط كرده و كمي روغن زيتون به آن اضافه مي كنيم و آن‌را تفت مي‌دهيم. مرغ نبايد خيلي سرخ شود، فقط به اندازه اي كه با پيازداغ و روغن مخلوط شود.

كمي نمك و زردچوبه به آن اضافه مي‌كنيم و آن را كنار مي‌گذاريم.

سپس قارچ را با حرارت زياد مي‌پزيم تا آب آن خشك شود. براي اين‌كه رنگ قارچ تيره نشود، يك قاشق آب‌ليمو به آن اضافه مي‌كنيم و با كمي نمك مي‌پزيم.

اگر به قارچ، دو حبه سير خرد شده اضافه كنيد خوش طعم مي‌شود.

وقتي آب قارچ كاملا خشك شد، كمي روغن زيتون اضافه مي‌كنيم و آن‌را كمي تفت مي‌دهيم.

مرغ پخته شده، قارچ و چيپس خلال را با هم مخلوط كرده و سس مايونز به آن اضافه مي‌كنيم. مقدار سس بستگي به ذائقه خودتان دارد.

اين سالاد بسيار راحت و سريع آماده مي‌شود و يك غذاي كامل و بسيار خوشمزه است.

امتحان كنيد مطمئن باشيد خوشتان مي‌آيد.

نكته:

اين سالاد در واقع "چيكن استروگانف" است كه به جاي "خامه" از "سس مايونز" استفاده كردم. چون مي‌خواستم با اسم فارسي به كار ببرم سالاد مرغ نوشتم فكر مي‌كنم بهتر از چيكن استروگانف باشد.

مي‌توانيد اين سالاد را با خامه هم درست كنيد و به همين خوشمزگي است.

 

 

 


نوشته شده در   شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...