اين سوپ لذيذ و سرشار از ويتامين را حتما در برنامه غذايي خود بگنجانيد.
كالري - ۲۵۵
چربي – ۱۹.۷
پروتئين- ۹.۹ گرم
فيبر- ۴.۵ گرم
مواد لازم براي ۵ نفر:
روغن زيتون / ۲ قاشق غذاخوري
سير كاملا خرد شده / ۴ حبه
پياز خرد شده / يك عدد بزرگ
كرفس خرد شده / يك ساقه
كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي خرد شده / سه پيمانه
آب مرغ / ۴ پيمانه
پنير چدار رنده شده / نصف پيمانه
آب / دو پيمانه
پودر آويشن / يك قاشق چايخوري
جعفري / يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به اندازه دلخواه
تخم كتان كوبيده / يك چهارم پيمانه
خامه / يك فنجان
پيازچه خرد شده / يك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
۱- در يك ظرف نسوز،سير، پياز، كرفس را در روغن زيتون ريخته و حدود ۵ دقيقه آن را حرارت دهيد.
كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي را به محتواي ظرف اضافه كنيد و ۵ دقيقه ديگر، آن را حرارت دهيد.
۲- آب مرغ، آب، پودر آويشن و جعفري و نمك و فلفل را به مواد فوق اضافه كنيد و درب ظرف را گذاشته، با حرارت كم، ۲۰ تا ۳۰ دقيقه آن را بجوشانيد.
۳- بگذاريد سوپ كمي سرد شود سپس تخم كتان كوبيده شده را به آن اضافه كنيد.
۴- مخلوط را با همزن به صورت پوره درآوريد سپس خامه و پنير رنده شده را بتدريج به آن اضافه كنيد و خوب هم زنيد تا تبديل به سوپ كاملا نرمي شود.
۵- روي سوپ را با پيازچههاي خرد شده تزيين كنيد و آن را ميل كنيد.