ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 2 آذر 1403
جمعه 2 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 14 آبان 1388     |     کد : 5388

سوپ سبزي‌جات و پنير خامه‌اي

اين سوپ لذيذ و سرشار از ويتامين را حتما در برنامه غذايي خود بگنجانيد...

 اين سوپ لذيذ و سرشار از ويتامين را حتما در برنامه غذايي خود بگنجانيد.

كالري -  255

چربي – 19.7

پروتئين- 9.9 گرم

فيبر- 4.5 گرم

 

مواد لازم براي 5 نفر:

روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري

سير كاملا خرد شده / 4 حبه

پياز خرد شده / يك عدد بزرگ

كرفس خرد شده / يك ساقه

كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي خرد شده / سه پيمانه

آب مرغ / 4 پيمانه

پنير چدار رنده شده / نصف پيمانه

آب / دو پيمانه

پودر آويشن / يك قاشق چا‌‌ي‌خوري

جعفري / يك قاشق چاي‌خوري

نمك و فلفل به اندازه دلخواه

تخم كتان كوبيده / يك چهارم پيمانه

خامه / يك فنجان

پيازچه خرد شده / يك قاشق چاي‌خوري

 

طرز تهيه:

1- در يك ظرف نسوز،سير، پياز، كرفس را در روغن زيتون ريخته و حدود 5 دقيقه آن را حرارت دهيد.

كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي را به محتواي ظرف اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر، آن را حرارت دهيد.

2- آب مرغ، آب، پودر آويشن و جعفري و نمك و فلفل را به مواد فوق اضافه كنيد و درب ظرف را گذاشته، با حرارت كم، 20 تا 30 دقيقه آن را بجوشانيد.

3- بگذاريد سوپ كمي سرد شود سپس تخم كتان كوبيده شده را به آن اضافه كنيد.

4- مخلوط را با همزن به صورت پوره درآوريد سپس خامه و پنير رنده شده را بتدريج به آن اضافه كنيد و خوب هم زنيد تا تبديل به سوپ كاملا نرمي شود.

5- روي سوپ را با پيازچه‌هاي خرد شده تزيين كنيد و آن را ميل كنيد.

 


نوشته شده در   پنجشنبه 14 آبان 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode