ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۴:۱۳ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۸:۱۸اذان صبح
۰۵:۲۷:۱۳طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۲۰اذان ظهر
۱۹:۱۶:۲۸غروب خورشید
۱۹:۳۷:۰۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸     |     کد : ۵۳۸۸

سوپ سبزي‌جات و پنير خامه‌اي

اين سوپ لذيذ و سرشار از ويتامين را حتما در برنامه غذايي خود بگنجانيد...

 اين سوپ لذيذ و سرشار از ويتامين را حتما در برنامه غذايي خود بگنجانيد.

كالري -  ۲۵۵

چربي – ۱۹.۷

پروتئين- ۹.۹ گرم

فيبر- ۴.۵ گرم

 

مواد لازم براي ۵ نفر:

روغن زيتون / ۲ قاشق غذاخوري

سير كاملا خرد شده / ۴ حبه

پياز خرد شده / يك عدد بزرگ

كرفس خرد شده / يك ساقه

كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي خرد شده / سه پيمانه

آب مرغ / ۴ پيمانه

پنير چدار رنده شده / نصف پيمانه

آب / دو پيمانه

پودر آويشن / يك قاشق چا‌‌ي‌خوري

جعفري / يك قاشق چاي‌خوري

نمك و فلفل به اندازه دلخواه

تخم كتان كوبيده / يك چهارم پيمانه

خامه / يك فنجان

پيازچه خرد شده / يك قاشق چاي‌خوري

 

طرز تهيه:

۱- در يك ظرف نسوز،سير، پياز، كرفس را در روغن زيتون ريخته و حدود ۵ دقيقه آن را حرارت دهيد.

كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي را به محتواي ظرف اضافه كنيد و ۵ دقيقه ديگر، آن را حرارت دهيد.

۲- آب مرغ، آب، پودر آويشن و جعفري و نمك و فلفل را به مواد فوق اضافه كنيد و درب ظرف را گذاشته، با حرارت كم، ۲۰ تا ۳۰ دقيقه آن را بجوشانيد.

۳- بگذاريد سوپ كمي سرد شود سپس تخم كتان كوبيده شده را به آن اضافه كنيد.

۴- مخلوط را با همزن به صورت پوره درآوريد سپس خامه و پنير رنده شده را بتدريج به آن اضافه كنيد و خوب هم زنيد تا تبديل به سوپ كاملا نرمي شود.

۵- روي سوپ را با پيازچه‌هاي خرد شده تزيين كنيد و آن را ميل كنيد.

 


نوشته شده در   پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...