اين سوپ لذيذ و سرشار از ويتامين را حتما در برنامه غذايي خود بگنجانيد.
كالري - 255
چربي – 19.7
پروتئين- 9.9 گرم
فيبر- 4.5 گرم
مواد لازم براي 5 نفر:
روغن زيتون / 2 قاشق غذاخوري
سير كاملا خرد شده / 4 حبه
پياز خرد شده / يك عدد بزرگ
كرفس خرد شده / يك ساقه
كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي خرد شده / سه پيمانه
آب مرغ / 4 پيمانه
پنير چدار رنده شده / نصف پيمانه
آب / دو پيمانه
پودر آويشن / يك قاشق چايخوري
جعفري / يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل به اندازه دلخواه
تخم كتان كوبيده / يك چهارم پيمانه
خامه / يك فنجان
پيازچه خرد شده / يك قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1- در يك ظرف نسوز،سير، پياز، كرفس را در روغن زيتون ريخته و حدود 5 دقيقه آن را حرارت دهيد.
كلم بروكلي، قارچ، اسفناج و گوجه فرنگي را به محتواي ظرف اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر، آن را حرارت دهيد.
2- آب مرغ، آب، پودر آويشن و جعفري و نمك و فلفل را به مواد فوق اضافه كنيد و درب ظرف را گذاشته، با حرارت كم، 20 تا 30 دقيقه آن را بجوشانيد.
3- بگذاريد سوپ كمي سرد شود سپس تخم كتان كوبيده شده را به آن اضافه كنيد.
4- مخلوط را با همزن به صورت پوره درآوريد سپس خامه و پنير رنده شده را بتدريج به آن اضافه كنيد و خوب هم زنيد تا تبديل به سوپ كاملا نرمي شود.
5- روي سوپ را با پيازچههاي خرد شده تزيين كنيد و آن را ميل كنيد.