ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۵۵ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۸:۱۸اذان صبح
۰۵:۲۷:۱۳طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۲۰اذان ظهر
۱۹:۱۶:۲۸غروب خورشید
۱۹:۳۷:۰۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۷ آبان ۱۳۸۸     |     کد : ۵۳۲۰

آبگوشت كشك لرستان

نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كنيد و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي كنيد و بشوييد...

مواد لازم :

گوشت آبگوشتي                         ۵۰۰ گرم

نخود و لوبيا سفيد                          ۲ پيمانه

بادمجان سرخ كرده                         ۲ عدد

پياز                                                ۱ عدد درشت

سير                                              ۴ حبه

كشك                                          ۲۵۰ گرم

نمك و زردچوبه و نعنا خشك          به ميزان لازم

روغن مايع                                     به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كنيد و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي كنيد و بشوييد.

گوشت، نخود، لوبيا سفيد، نمك، پياز خرد كرده و حبه هاي سير را با ۵ پيمانه آب خوب بپزيد.

پس از اينكه يك ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بريزيد و نيم ساعت مانده به پايان پخت آبگوشت، بادمجان هاي سرخ شده راهم اضافه كنيد.

در آخر، كشك را اضافه كنيد تا چند جوش بزند.

كمي نعنا داغ درست كنيد و در آبگوشت بريزيد.

وقتي آبگوشت كاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف هاي جداگانه بكشيد. گوشت، بادمجان، لوبيا و نخود را نيز با هم بكوبيد و با سبزي خوردن و نان سنگك سرو كنيد.

به اين آبگوشت به زبان محلي " دو گوله دودار" گفته مي شود و در فصل سرما بسيار طرفدار دارد و از نظر مواد لازم براي بدن بسيار غني و در عين حال، خوشمزه و دلچسب است.


نوشته شده در   پنجشنبه ۷ آبان ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...