مواد لازم :
گوشت آبگوشتي ۵۰۰ گرم
نخود و لوبيا سفيد ۲ پيمانه
بادمجان سرخ كرده ۲ عدد
پياز
۱ عدد درشت
سير ۴
حبه
كشك ۲۵۰
گرم
نمك و زردچوبه و نعنا خشك به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان
لازم
طرز تهيه :
نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كنيد و هنگام پخت غذا، آب آن
ها را خالي كنيد و بشوييد.
گوشت، نخود، لوبيا سفيد، نمك، پياز خرد كرده و حبه هاي سير
را با ۵ پيمانه آب خوب بپزيد.
پس از اينكه يك ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بريزيد
و نيم ساعت مانده به پايان پخت آبگوشت، بادمجان هاي سرخ شده راهم اضافه كنيد.
در آخر، كشك را اضافه كنيد تا چند جوش بزند.
كمي نعنا داغ درست كنيد و در آبگوشت بريزيد.
وقتي آبگوشت كاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف هاي جداگانه
بكشيد. گوشت، بادمجان، لوبيا و نخود را نيز با هم بكوبيد و با سبزي خوردن و نان
سنگك سرو كنيد.
به اين آبگوشت به زبان محلي " دو گوله دودار" گفته
مي شود و در فصل سرما بسيار طرفدار دارد و از نظر مواد لازم براي بدن بسيار غني و
در عين حال، خوشمزه و دلچسب است.