ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 24 اسفند 1391     |     کد : 51146

دسر سیب دارچینی

دسر سیب دارچینی را برای ایام خاص مانند عید نوروز تهیه کنید.


دسر سیب دارچینی را برای ایام خاص مانند عید نوروز تهیه کنید.

مواد لازم برای 36- 35 عدد:

آرد: سه پیمانه

کره: 200 گرم، به قطعات کوچک تقسیم شود.

تخم‌مرغ: سه عدد

شیر: 30 میلی‌لیتر برابر با 2 قاشق غذاخوری

خمیر ترش تازه: 10 گرم

مواد میانی:

سیب: یک کیلوگرم

آرد سمولینا: یک قاشق غذاخوری

شکر: 4 قاشق غذاخوری

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

برای تزیین:

پودر قند: مقداری





طرز تهیه:

• خمیر ترش تازه را درون شیر ریخته و حل کنید.

• درون کاسه‌ای متوسط کره را با آرد و شکر خوب مخلوط کنید.

• تخم‌مرغ، شیر و خمیر ترش را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

• خمیر حاصله را خوب ورز داده و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و حدود یک ساعت آن را در یخچال قرار داده تا خمیر ترش خوب جا بیافتد و پف کند.

• در این بین، مواد میانی دسر را آماده کنید: برای این کار سیب‌ها را پوست کنده و رنده کنید. سیب‌های رنده شده را با دست فشار داده تا آب آن‌ها تقریبا خارج شود سپس آن‌ها را درون کاسه‌ای ریخته آرد و دارچین را به آن‌‌ها اضافه کرده و قبل از لوله کردن خمیر، شکر را به آن‌ها اضافه کنید.

• فر را از قبل روی 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

• خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده، روی سطح صافی را آرد بپاشید و هرکدام از خمیرهای پهن شده را به 12 تکه مربع شکل تقسیم کنید.

• با قاشق از مخلوط میانی برداشته و درون هریک از قطعات مربع شکل بریزید و دو طرفمقابل هر مربع را روی هم قرار داده و دو طرف مقابل دیگر را نیز روی هم قرار دهید و یک پیچ به آن‌ها بدهید تا روی مواد میانی کاملا پوشیده شود.

• دسرها را درون ظرف پخت که از قبل چرب شده با فاصله کنار هم قرار دهید.

• آن‌ها را درون فر به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای - طلایی رنگ شوند حرارت دهید.

• دسرها را از فر بیرون آورده و پس از این که به اندازه کافی خنک شدند روی آن‌ها پودر قند بپاشید.


نوشته شده در   پنجشنبه 24 اسفند 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode