ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 8 مهر 1388     |     کد : 4941

سمبوسه

پياز را رنده مي کنيم و با گوشت مخلوط کرده و در کمي روغن سرخ مي کنيم. سپس نمک...

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده            200 گرم

سيب زميني آب پز           3 عدد

پياز                                   1 عدد

جعفري                            3 قاشق غذاخوري

نمک، زردچوبه و فلفل       به مقدار کافي

نان لواش                          6 عدد

 

طرز تهيه:

1- پياز را رنده مي کنيم و با گوشت مخلوط کرده و در کمي روغن سرخ مي کنيم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل (سمبوسه معمولا تُند است، ولي شما مقدار فلفل را طبق ذائقه خودتان اضافه کنيد) و يک فنجان آب درون گوشت سرخ شده مي ريزيم و مي گذاريم تا گوشت بپزد.

2- سيب زميني پخته را رنده کرده و با جعفري خرد شده به گوشت اضافه مي کنيم. در صورت تمايل مي توانيد از قارچ هم استفاده کنيد.

3- نان لواش را که بهتر است کمي خمير باشد، به صورت نوارهاي باريکي مي بريم و در ابتداي نوار، از مايه سمبوسه روي نان مي گذاريم و به شکل مثلثي آن ها را مي پيچيم .

4-در ظرف گودي روغن مي ريزم و وقتي داغ شد، سمبوسه ها را در آن سرخ مي کنيم.

5- براي سبزي سمبوسه مي توانيد از سبزي هاي معطر هم استفاده کنيد. همين طور اگر تخم گشنيز به آن اضافه کنيد، خوشمزه و معطر مي شود.(تخم گشنيز يک قاشق غذاخوري)

با 6 عدد نان لواش، 18 عدد سمبوسه درست مي شود.

اين سمبوسه ها را مي توانيد با سُس گوجه فرنگي ميل نماييد.

 


نوشته شده در   چهارشنبه 8 مهر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode