مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سيب زميني آب پز ۳ عدد
پياز ۱ عدد
جعفري ۳ قاشق غذاخوري
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافي
نان لواش ۶ عدد
طرز تهيه:
۱- پياز را رنده مي کنيم و با گوشت مخلوط کرده و در کمي روغن سرخ مي کنيم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل (سمبوسه معمولا تُند است، ولي شما مقدار فلفل را طبق ذائقه خودتان اضافه کنيد) و يک فنجان آب درون گوشت سرخ شده مي ريزيم و مي گذاريم تا گوشت بپزد.
۲- سيب زميني پخته را رنده کرده و با جعفري خرد شده به گوشت اضافه مي کنيم. در صورت تمايل مي توانيد از قارچ هم استفاده کنيد.
۳- نان لواش را که بهتر است کمي خمير باشد، به صورت نوارهاي باريکي مي بريم و در ابتداي نوار، از مايه سمبوسه روي نان مي گذاريم و به شکل مثلثي آن ها را مي پيچيم .
۴-در ظرف گودي روغن مي ريزم و وقتي داغ شد، سمبوسه ها را در آن سرخ مي کنيم.
۵- براي سبزي سمبوسه مي توانيد از سبزي هاي معطر هم استفاده کنيد. همين طور اگر تخم گشنيز به آن اضافه کنيد، خوشمزه و معطر مي شود.(تخم گشنيز يک قاشق غذاخوري)
با ۶ عدد نان لواش، ۱۸ عدد سمبوسه درست مي شود.
اين سمبوسه ها را مي توانيد با سُس گوجه فرنگي ميل نماييد.