ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۲۱ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۸:۱۸اذان صبح
۰۵:۲۷:۱۳طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۲۰اذان ظهر
۱۹:۱۶:۲۸غروب خورشید
۱۹:۳۷:۰۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸     |     کد : ۴۷۸۳

آش ترش

بلغور گندم، نخود و لوبيا را جداگانه از شب قبل خيس كنيد. موقع پختن آب آنها را دور بريزيد و بشوييد تا ايجاد نفخ نكند...


مواد لازم براي ۶ تا ۸ نفر:

بلغور گندم                       ۳۰۰ گرم

نخود و لوبيا سفيد            ۱۵۰ گرم

برگه هلو                         ۱۵۰ گرم

برگه زردآلو                       ۱۵۰ گرم

آلو خشك                       ۲۰۰ گرم

چغندر                               ۱ كيلو

آب قلم گوساله                  ۳ ليتر

پياز داغ                          ۵ قاشق غذاخوري

نعنا داغ                          به ميزان دلخواه

سركه                            به ميزان لازم

طرز تهيه:

بلغور گندم، نخود و لوبيا را جداگانه از شب قبل خيس كنيد. موقع پختن آب آنها را دور بريزيد و بشوييد تا ايجاد نفخ نكند.

در يك قابلمه بزرگ، هر سه را ريخته و با كمي آب بگذاريد تا بجوشد.

در ظرف را ببنديد تا زودتر جوش آيد و در ضمن مراقب سررفتن آن باشيد.

آب قلم گوساله را كه از قبل، تهيه و صاف كرده ايد، به آش اضافه كنيد تا خوشمزه تر شود.

وقتي مواد بالا بعد از يك ساعت پختن، كمي نرم شد، چغندرهاي شسته و خرد شده را به آش اضافه كنيد.

يك ساعت بعد مي توانيد برگه هاي شسته شده را اضافه كنيد تا نرم شوند.

به دلخواه خود، كمي پياز داغ و نعنا داغ درون آش بريزيد تا خوشمزه گردد.

در آخر، نمك آش را ريخته و سركه را به ميزان دلخواه به آن بيفزاييد.

آش اكنون آماده است. به سليقه خود روي آن را تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي:

انرژي كل اين غذا۳۰۰۰ كيلوكالري است.

برگه ي هلو و زردآلو منبع خوبي از آهن هستند. همچنين فيبر غذايي دارند و براي حفظ سلامت دستگاه گوارش مناسبند.


نوشته شده در   يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...