مواد لازم براي ۶ تا ۸ نفر:
بلغور گندم ۳۰۰ گرم
نخود و لوبيا سفيد ۱۵۰ گرم
برگه هلو ۱۵۰ گرم
برگه زردآلو ۱۵۰ گرم
آلو خشك ۲۰۰ گرم
چغندر ۱ كيلو
آب قلم گوساله ۳ ليتر
پياز داغ ۵ قاشق غذاخوري
نعنا داغ به ميزان دلخواه
سركه به ميزان لازم
طرز تهيه:
بلغور گندم، نخود و لوبيا را جداگانه از شب قبل خيس كنيد. موقع
پختن آب آنها را دور بريزيد و بشوييد تا ايجاد نفخ نكند.
در يك قابلمه بزرگ، هر سه را ريخته و با كمي آب بگذاريد تا
بجوشد.
در ظرف را ببنديد تا زودتر جوش آيد و در ضمن مراقب سررفتن
آن باشيد.
آب قلم گوساله را كه از قبل، تهيه و صاف كرده ايد، به آش
اضافه كنيد تا خوشمزه تر شود.
وقتي مواد بالا بعد از يك ساعت پختن، كمي نرم شد، چغندرهاي
شسته و خرد شده را به آش اضافه كنيد.
يك ساعت بعد مي توانيد برگه هاي شسته شده را اضافه كنيد تا
نرم شوند.
به دلخواه خود، كمي پياز داغ و نعنا داغ درون آش بريزيد تا
خوشمزه گردد.
در آخر، نمك آش را ريخته و سركه را به ميزان دلخواه به آن
بيفزاييد.
آش اكنون آماده است. به سليقه خود روي آن را تزئين كنيد.
نكات تغذيه اي:
انرژي كل اين غذا۳۰۰۰ كيلوكالري است.
برگه ي هلو و زردآلو منبع خوبي از آهن هستند. همچنين فيبر
غذايي دارند و براي حفظ سلامت دستگاه گوارش مناسبند.