مواد موردنياز براي خمير:
آرد: دو ليوان
تخم مرغ: يك عدد
شكر: يك قاشق چايخوري
مايه خمير يك قاشق غذاخوري
نمك يك قاشق چايخوري
روغن نصف ليوان
مواد مورد نياز
براي داخل پيراشكي:
گوشت چرخشده: ۲۰۰ گرم
پياز درشت يك عدد
جعفري خرد شده يك قاشق غذاخوري
رب گوجهفرنگي يك قاشق غذاخوري
زردچوبه نصف قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
سيبزميني متوسط دو عدد
طرز تهيه:
ابتدا مايه خمير را در نصف استكان آب ولرم حل كرده و ميگذاريم
تا مدت ۱۰ دقيقه بماند. سپس آرد را با زرده تخممرغ، شكر، آب، مايه خمير، نمك و
روغن مخلوط ميكنيم و با دست ورز ميدهيم تا خمير يكدستي بهدست آيد.
خمير را به مدت دو ساعت ميپوشانيم و ميگذاريم تا عمل بيايد.
پياز را خرد كرده، در روغن تفت ميدهيم تا طلايي شود. گوشت چرخ شده را هم اضافه ميكنيم
تا آن هم سرخ شود. رب گوجهفرنگي، زردچوبه، نمك، فلفل را ميافزاييم و ميگذاريم
مواد با كمي آب بپزد و به روغن بيفتد. سيبزميني را پخته، ريز خرد ميكنيم و داخل
گوشت ميريزيم.
در اين مرحله جعفري را نيز اضافه كرده و از روي حرارت برميداريم.
خمير را با وردنه باريك ميكنيم و به وسيله يك قالب دايرهاي قالب ميزنيم . از
مايه گوشتي به اندازه يك قاشق برميداريم و وسط دايرهها ميگذاريم و سپس لبه
دايره را به هم ميچسبانيم تا مواد از داخل خمير خارج نشود.
پيراشكيها را در
روغن داغ سرخ ميكنيم.