ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 22 آبان 1391     |     کد : 45878

املت مرغ اسپانیایی

پیاز را خرد کرده و مرغ را به اندازه حبه قند قطعه‌قطعه می‌کنیم و به آن افزوده و تفت می‌دهیم.

مواد اولیه :

• قارچ 150 گرم
•نخود‌فرنگی 100 گرم
•ژامبون 200 گرم
•گوجه‌فرنگی 100 گرم
•سینه مرغ 150 گرم
• پیاز یک عدد
•روغن مایع 100 گرم
•تخم‌مرغ پنج عدد
• نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و مرغ را به اندازه حبه قند قطعه‌قطعه می‌کنیم و به آن افزوده و تفت می‌دهیم. ژامبون‌ها را به همان اندازه خرد کرده و همراه قارچ و گوجه‌فرنگی با بقیه مواد تفت می‌دهیم پس از آن نخودفرنگی، ادویه و نمک را افزوده وقتی همه مواد مقداری نرم شدند، آن‌گاه تخم‌مرغ را با چنگال زده و روی مواد می‌ریزیم و آنها را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم، پس از آن‌که مواد کاملا با هم ترکیب شدند غذا آماده سرو است.


نوشته شده در   دوشنبه 22 آبان 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode