ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 13 تير 1403
چهارشنبه 13 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 13 آبان 1391     |     کد : 45312

کوفته‌ی گوشت با سس

دمای فر را روی 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

مواد لازم:


پودر سوخاری یا نان خشک آسیاب شده نصف فنجان

شیر نصف فنجان

گوشت بره چرخ شده 600 گرم

تخم مرغ زده شده 1 عدد

سیر تازه 3 حبه

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

زیره سبز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری

نمک یک و نیم قاشق چای‌خوری

پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری

پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری

پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای‌خوری

سس گوجه فرنگی 3 فنجان

آب مرغ 1 فنجان

نعنای تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز رنده شده کمی



روش تهیه:


* دمای فر را روی 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* سطح سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.

* پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط نمایید. حدود 30 دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً جذب پودر سوخاری شود .

* سیر را با رنده ریز، رنده بفرمایید. سپس آن را همراه با گوشت چرخ شده و تخم مرغ و روغن زیتون و رب گوجه و زیره و نمک و دارچین و فلفل سیاه و قرمز، به مخلوط شیر و آرد سوخاری اضافه نمایید. همه مواد را کاملاً ورز دهید تا صاف و یکدست شوند.

* با قاشق مقداری از مایه آماده شده را بردارید، میان دستانتان ورز دهید و به شکل توپ‌های کوچک در بیاورید و در سینی فر بچینید.

* آن‌ها را حدود 15 دقیقه داخل فر گرم شده، قرار دهید تا کمی تیره رنگ شوند.

* سپس آن‌ها را بیرون بیاورید و مدت کمی منتظر بمانید. بعد از مدت کمی آن‌ها را همراه با سس گوجه و آب مرغ و نعنای خرد شده تازه و فلفل قرمز داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

* زمان پخت حدود 45 دقیقه می‌باشد که بستگی به پخت کامل توپ‌های گوشتی، دارد. 


نوشته شده در   شنبه 13 آبان 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode