ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 شهريور 1403
دوشنبه 12 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 10 آبان 1391     |     کد : 45130

فرصت طلبي اوباما و رامني از فاجعه سندي

طوفان بزرگ سندي كه با سرعت 140 كيلومتر در ساعت شرق آمريكا را در نورديده و در اين كشور تا كنون بيش از 20 كشته، صدها مجروح، ميليون ها آواره بر جاي گذاشته و زندگي بيش از 60 ميليون آمريكايي را تحت تاثير قرار داده است تبديل به ابزار سياسي نامزدها انتخاباتي آمريكا شد.

سهمگين ترين طوفان اقيانوس اطلس شرق آمريكا را درنورديد
فرصت طلبي اوباما و رامني از فاجعه سندي


طوفان بزرگ سندي كه با سرعت 140 كيلومتر در ساعت شرق آمريكا را در نورديده و در اين كشور تا كنون بيش از 20 كشته، صدها مجروح، ميليون ها آواره بر جاي گذاشته و زندگي بيش از 60 ميليون آمريكايي را تحت تاثير قرار داده است تبديل به ابزار سياسي نامزدها انتخاباتي آمريكا شد.
طوفان سهمگين «سندي» كه از روز دوشنبه ميهمان ناخوانده ايالت هاي شرقي آمريكا شده، پيش از اين كه امروز وارد كانادا شود، تا كنون مناطق مختلف آمريكا از جمله واشنگتن، ماساچوست، نيوجرسي، نيويورك، كانكتيكت، پنسيلوانيا، مريلند، رودآيلند، ويرجينيا و ... را در نورديده و ميلياردها دلار خسارت بر اقتصاد بدهكارترين كشور جهان تحميل كرده است. به گفته كارشناسان آمريكايي، اين توفان تا كنون بيش از 20 ميليارد دلار خسارت دربرداشته و طبق گزارش خبرگزاري فرانس 24، پيش بيني مي شود پس از اتمام توفان و بررسي دقيق تر خسارت ها، اين ميزان تا 45 ميليارد دلار هم افزايش يابد.
وخامت اوضاع در برخي مناطق به حدي است كه باراك اوباما، رئيس جمهور آمريكا در 8 ايالت اين كشور وضعيت »فاجعه« آن هم از نوع بزرگ آن را اعلام كرده است.
در نيويورك ده ها ساختمان تخريب شده 10 پست برق منفجر شده و صدها آتش نشان در حال خاموش كردن ساختمان هاي در حال سوختن هستند. آب دريا در منهتن تا چهار متر بالا آمده شهر آتلانتيك سيتي نيز به طور كامل زير آب رفته است علاوه بر اين 14 هزار پرواز لغو شده است. برق در ايالت هاي نيوهمپشاير، مريلند، پنسيلوانيا، واشنگتن دي سي و ساير مناطق شرقي اين كشور به طور كامل قطع شده و بازار بورس نيويورك نيز پس از 124 سال تعطيل شده است.
اوضاع در نيويورك، فيلادلفيا، واشنگتن و نيوجرسي شايد بدتر از بقيه مناطق آمريكا باشد. گزارش شده هر لحظه امكان نشت مواد خطرناك راديواكتيو از نيروگاه اتمي«اويستر كريك« در نيوجرسي كه زير آب رفته وجود دارد. اين نيروگاه قديمي ترين نيروگاه اتمي آمريكاست و نشت مواد راديواكتيو مي تواند باعث وقوع يك فاجعه تمام عيار در اين كشور شود. مقامات مسئول آمريكايي با مشاهده اوضاع اين نيروگاه وضعيت »هشدار« اعلام كردند. آخرين خبرها حاكي است، به دليل وخامت اوضاع اين نيروگاه تعطيل شد. در بسياري از شهرها نيز ايستگاه هاي مترو و اتوبوس، فرودگاه ها، فروشگاه ها، ادارات، مدارس، دانشگاه ها تعطيل شده و پالايشگاه هاي شرقي اين كشور نيز فعاليت هاي خود را به طور كامل متوقف كرده اند. اين توفان همچنين باعث افزايش قيمت بنزين در آمريكا نيز شده است. بيش از 30 هزار نظامي پنتاگون براي كمك به مردم مصيبت زده آمريكا به حال آماده باش درآمده و در برخي مناطق نيز وارد عمل شده اند.
روزنامه تلگراف در اين باره نوشته كه آمريكا خود را براي مواجهه با اثرات بزرگترين توفان تاريخ خود آماده مي كند؛ اين توفان آنقدر سهمگين هست كه پيش بيني مي شود بر نتيجه انتخابات رياست جمهوري اين كشور كه طي چند روز آينده برگزار مي شود(16 آبان ماه) تاثير گذار باشد. به نوشته اين روزنامه انگليسي، دو نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريكا براي 10 روز باقي مانده تا انتخابات حساب ويژه اي باز كرده بودند اما با وقوع اين توفان عملا برنامه ها و سفرهاي تبليغاتي اين دو تعطيل شده است.
آخرين خبرها حاكي است، ميت رامني سفر تبليغاتي خود به ويرجينيا را به سوي اوهايو تغيير داده و باراك اوباما نيز نگران از اعتراض هاي احتمالي، مجبور شده وقت خود را صرف رصد كردن اخبار توفان سندي كند.
نگاهي به اظهارات اخير نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري آمريكا نشان مي دهد، توفان سندي هنوز به پايان نرسيده، به ابزاري براي بهره برداري هاي سياسي آنها تبديل شده و اين دو در چند روز باقي مانده تا زمان انتخابات نيز از اين واقعه تلخ به عنوان يك فرصت استفاده خواهند كرد. ميت رامني، نامزد جمهوريخواهان در واكنش به اين واقعه گفت به خاطر مردم به ايالت هاي بحران زده سفر خواهد كرد. اوباما، نامزد دموكرات ها نيز بلافاصله اعلام كرد، براي رسيدگي به امور در كاخ سفيد مي ماند و برنامه هاي تبليغاتي خود را تعطيل مي كند!
رونامه آمريكايي لس آنجلس تايمز اما طي گزارشي به قلم »جيمز ريني« به بررسي فرصت ها و بهره برداري هايي كه اوباما و رامني مي توانند از اين توفان بكنند اشاره كرده و نوشت: اين توفان براي دو نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريكا فرصت هايي را مهيا كرده است.
در اين گزارش آمده: توفان بزرگي كه دوشنبه شب سواحل شرقي آمريكا را در نورديد، در اين هفته دو نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريكا را با فرصت هايي مواجه ساخته است، دو مردي كه وارد آخرين هفته مبارزات خود جهت ورودبه كاخ سفيد شده اند.
نويسنده سپس به برخي از اين بهره برداري ها اشاره كرده و لغو سفر روز دوشنبه اوباما به اورلاندو براي ديدار با بيل كلينتون را در همين راستا ارزيابي مي كند. اوباما در جريان لغو اين برنامه گفته بود براي شنيدن پاسخ دولت در خصوص اقدامات صورت گرفته براي مردم مصيبت زده، به واشنگتن باز مي گردد!لس انجلس تايمز لغو برنامه تبليغاتي روز سه شنبه رامني به خاطر توفان را هم در همين راستا ارزيابي كرده و نتيجه مي گيرد اين اقدامات، اولين و آخرين برنامه هاي لغو شده دو رقيب انتخاباتي آمريكاست. البته جيمز ريني به تهديدات اين توفان براي هر دو نامزد جمهوريخواه و دموكرات نيز اشاراتي مي كند. به عبارتي نگاه مردم آمريكا اكنون به عملكردهاي اين دو است و اين توفان مي تواند علاوه بر فرصت، تبديل به تهديدي بسيار جدي براي هر يك از آنها باشد!


نوشته شده در   چهارشنبه 10 آبان 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode