سس آلفردو را در تهیه انواع پاستا و مرغ استفاده کرده و غذای خود را خوش طعمتر کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
کره: یک چهارم پیمانه
خامه: یک پیمانه
سیر ریز شده: یک حبه
پنیر پارمسان رنده شده: یک و نیم پیمانه
جعفری خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
• درون قابلمهای کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.
• حرارت را کم کرده، خامه را به ظرف اضافه کرده و 5 دقیقه آن را حرارت دهید.
• سیر و پنیر را به ظرف اضافه کرده و مخلوط را سریع هم بزنید.
• جعفری را به مخلوط اضافه کنید.