يك متخصص تغذيه و رژيم درماني با تاكيد بر خودداري از مصرف عسل در كودكان، گفت: عسل و مواد غذايي کنسرو شده به دليل قرار گرفتن در محيط در بسته توليد سم ميکنند.
دکتر مسعود کيمياگر استاد دانشگاه شهيد بهشتي در گفت وگو با ايسنا افزود: باکتري «کلستروديل بولتوليسم» يک باکتري غيرهوازي است که در محيطهاي سر بسته رشد ميکند و اين باکتري در عسل به وفور يافت ميشود. بنابراين هنگامي که کودکان زير دو سال عسل مصرف کنند سريعا اين سم در بدن آنها اثر کرده و باعث بدحالي آنان ميشود.
وي گفت: مقدار سمي که در عسل توليد ميشود بسيار اندک است و در بزرگسالان به دليل قوي بودن سيستم دفاعي بدن، اثر نامطلوبي ندارد.
وي با اشاره به اينکه اين سم کشنده است، ادامه داد: اين سم گاهي در کنسروهاي غذايي نيز به وفور يافت ميشود. بنابراين از مصرف مواد غذايي کنسرو شده نيز براي کودکان بايد پرهيز کرد.