ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۴:۱۳ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۸:۱۸اذان صبح
۰۵:۲۷:۱۳طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۲۰اذان ظهر
۱۹:۱۶:۲۸غروب خورشید
۱۹:۳۷:۰۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸     |     کد : ۴۲۶۸

كوردُن بلو (cordon bleu)

كوردُن بلو (cordon bleu) مرغ و گوشت...

 

كوردُن بلو (cordon bleu) مرغ و گوشت

مواد لازم براي ۴ نفر:

گوشت راسته گوساله                     ۸ تكه (۴۰۰ گرم)

سينه مرغ                                      ۴ تكه (۲۰۰ گرم)

پنير ورقه اي                                   ۴ ورق

آرد سفيد گندم                               ۴ قاشق غذاخوري

آرد سوخاري                                   ۴ قاشق غذاخوري

تخم مرغ                                        ۱ عدد

شير                                              يك چهارم پيمانه

 روغن سرخ كردني                          به ميزان لازم

 نمك و فلفل                                  به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

- ابتدا تكه هاي گوشت و مرغ را با بيفتك كوب، كوبيده تا نرم و كمي نازك شود.

- سپس آنها را با نمك و فلفل مزه دار كنيد.

- يك تكه گوشت و يك تكه مرغ و يك ورقه پنير و مجددا يك تكه گوشت را روي هم قرار داده و با دست كمي فشار دهيد تا به هم بچسبد.

- سپس آنها را در آرد بغلطانيد و در تخم مرغ و شير كه از قبل با هم مخلوط كرده ايد، بزنيد و در آخر در پودر سوخاري بغلطانيد.

- روغن را داغ كنيد و دو طرف آنها را در روغن سرخ كنيد.

 

نكته:

به جاي سينه مرغ مي توانيد از يك ورق ژامبون گوشت يا ژامبون مرغ استفاده كنيد.

روش تهيه كوردون بلوي مرغ

مواد لازم:

۴ عدد سينه مرغ دوبل (هركدام ۲۰۰ گرم) بدون پوست و استخوان

نمك و فلفل سياه

۸ باريكه نازك همبرگر

۱۶ لايه نازك پنير پيتزا يا گودا

۲ قاشق چايخوري آويشن

يك چهارم پيمانه آرد

يك فنجان نان سوخاري خرد شده

يك قاشق چايخوري روغن زيتون

۲ عدد تخم مرغ

۲ قاشق چايخوري آب

 

روش تهيه:

فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم كنيد. سينه مرغ را بين دو لايه پلاستيكي گذاشته، با استفاده از طرف صاف يك چكش گوشت، به آرامي سينه مرغ را با ضربه به يك چهارم ضخامتش برسانيد.

دقت كنيد كه محكم روي گوشت نكوبيد زيرا ممكن است باعث قطعه قطعه شدن يا ايجاد سوراخ در گوشت شود. روي هر سينه مرغ دو لايه پنير بگذاريد، سپس دو قطعه همبرگر، دوباره دو لايه پنير. از اطراف گوشت نيم اينچ براي بستن رول مرغ باز بگذاريد. اطرافش را خوب جمع كرده و محكم مثل يك رول آن را لوله كنيد. اطراف آن را محكم فشار دهيد تا درزهايش باز نماند.

آرد را با مقداري از نمك و فلفل مخلوط كرده و روي يك كاغذ مومي يا بشقاب مسطح بپاشيد. نان سوخاري و آويشن را با نمك و فلفل و روغن مخلوط كنيد. آب و تخم را با هم بزنيد و مخلوط بدست آمده بايد روان باشد.

آرد را كم كم روي مرغ بپاشيد، سپس در مخلوط تخم مرغ فرو بريد. سپس با نان سوخاري روكشي برايش ايجاد كنيد. حالا رولت ها داخل تابه گذاشته و به مدت ۲۰ دقيقه حرارت دهيد تا قهوه اي و كاملاً پخته شود.

قبل از سرو به حالت مارپيچي رولت ها را ببريد.

زمان پخت: ۲۰ دقيقه  - سرو براي ۸ نفر

 

 


نوشته شده در   يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...