ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 4 شهريور 1391     |     کد : 41761

آدانا کباب

سیر و پیاز را رنده می‌کنیم. آنگاه همه مواد را درون ظرفی ریخته کاملا مخلوط کرده و با دست ورز می‌دهیم تامواد به خوبی به خورد گوشت برود و مایه گوشتی یکنواختی به دست آید.

مواد اولیه:
گوشت گوسفند چرخ شده یک کیلوگرم
پیاز دو عدد
سیر سه حبه
جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوری
سماق یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه
سیر و پیاز را رنده می‌کنیم. آنگاه همه مواد را درون ظرفی ریخته کاملا مخلوط کرده و با دست ورز می‌دهیم تامواد به خوبی به خورد گوشت برود و مایه گوشتی یکنواختی به دست آید.

مایه گوشتی را به تعداد سیخ‌ها تقسیم و مثل کباب کوبیده اما کمی کوتاه‌تر و باریک‌تر به سیخ کشیده و کباب می‌کنیم.می‌‌توانید در کنار کباب، گوجه و فلفل شیرین را نیز کباب کنید. کباب‌ها را لای نان پیتا قرار داده و با پیاز حلقه شده، سماق و سالاد شیرازی یا سس سالسا سرو نمایید. فرصت لذت بردن از نان زیر کباب را هم از دست ندهید.


نوشته شده در   شنبه 4 شهريور 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode