ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 13 تير 1403
چهارشنبه 13 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 مرداد 1391     |     کد : 40666

خورش مرغ و کرفس

خورش کرفس را هم با گوشت می‌پزند، هم با مرغ.

خورش کرفس را هم با گوشت می‌پزند، هم با مرغ.


مواد اولیه:
مرغ چهار تکه

کرفس خرد شده 500 گرم

برگ کرفس ساطوری شده یک پیمانه

پیاز متوسط یک عدد

گرد لیمو امانی دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم



طرز تهیه:
* پیاز را خلالی خرد کرده و به همراه مرغ تفت می‌دهیم.

* برگ کرفس را نیز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

* سپس نمک و فلفل می‌افزاییم.

* ساقه کرفس را جداگانه تفت داده و به مواد فوق اضافه می‌کنیم.

* در 20 دقیقه آخر پخت پودر لیمو را اضافه کرده می‌گذاریم تا غذا جا بیفتد.


نوشته شده در   يکشنبه 15 مرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode