ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 مرداد 1403
سه شنبه 2 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 10 مرداد 1391     |     کد : 40430

فرنی زنجبیلی

فرنی یکی از مناسب‌ترین مواد غذایی است که غلیظ نیست و فشاری بر معده وارد نمی‌کند. فرنی جسم تحلیل رفته از کالری را تقویت می‌کند.

فرنی یکی از مناسب‌ترین مواد غذایی است که غلیظ نیست و فشاری بر معده وارد نمی‌کند. فرنی جسم تحلیل رفته از کالری را تقویت می‌کند.



مواد لازم:
شیر سرد یک پیمانه

آرد برنج یک قاشق سوپ‌خوری

شکر دو قاشق سوپ‌خوری

گلاب یک قاشق سوپ‌خوری

زنجبیل نصف قاشق چای‌خوری



طرز تهیه:
* شیر، آرد برنج، زنجبیل و شکر را داخل قابلمه می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم تا آرد حل شود. باید توجه داشته باشیم که اگر شیر گرم باشد آرد باز نشده و فرنی یک دست و لطیف نخواهد شد.

* حرارت را روشن می‌کنیم و از همین لحظه مدام باید هم بزنیم.

* حدود 10 تا 15 دقیقه طول می‌کشد تا فرنی خودش را بگیرد.

* به هم زدن را ادامه می‌دهیم تا فرنی به غلظت مطلوب برسد.

* حال گلاب را افزوده و بعد از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و سرو می‌کنیم.

نکته
لازم به ذکر است فرنی بعد از این که حرارت خود را از دست داد دو تا سه برابر غلیظ‌تر می‌شود.


نوشته شده در   سه شنبه 10 مرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode