مواد اولیه:
پاستای رشتهای 250 گرم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
تخممرغ دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
این غذا هم بسیار خوشمزه است و هم از مواد بسیار کمی در آن استفاده شده که در تمام خانهها وجود دارد. پاستا را درون آب جوش و نمک میریزیم تا کمی نرم شود. سپس آن را آبکش میکنیم. داخل ظرف گودی پاستا، رب گوجهفرنگی، تخممرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون تابه با روغن سرخ میکنیم. این کوکو را میتوانیم یک جا سرخ کرده یا از قالب استفاده کنیم.