ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 17 تير 1391     |     کد : 39209

پَد پی گَی ؛ غذای تایلندی

این دستور یک غذای تایلندی می‌باشد که خیلی سریع در حدود 10 دقیقه آماده می‌شود و مزه ای متفاوت دارد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پَد پی گَی آشنا می‌شوید.

این دستور یک غذای تایلندی می‌باشد که خیلی سریع در حدود 10 دقیقه آماده می‌شود و مزه ای متفاوت دارد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پَد پی گَی آشنا می‌شوید.


مواد لازم برای 5 نفر:

سینه مرغ 1 عدد
سیر 2 حبه

فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز نصف از هر کدام، خلالی شده

لوبیا سبز پخته شده 2 پیمانه

سویا سس به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

ریحان تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله 1 - سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن تفت دهید، سینه های مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود.

مرحله 2 - سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا می‌شود)

مرحله 3 - فلفل دلمه‌ها را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 4 - در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و ریحان‌ها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو نمایید.


نوشته شده در   شنبه 17 تير 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode