ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۴۵ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۸:۱۸اذان صبح
۰۵:۲۷:۱۳طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۲۰اذان ظهر
۱۹:۱۶:۲۸غروب خورشید
۱۹:۳۷:۰۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸     |     کد : ۳۸۹۰

شيريني پنجره اي

آرد يك پيمانه(۱۰۰گرم)...

مواد لازم:

- آرد    يك پيمانه(۱۰۰گرم)

- تخم مرغ   ۵ عدد

- نشاسته   يك پيمانه(۱۱۵ گرم)

- گلاب    ۵-۴ قاشق غذاخوري

- روغن   به مقدار لازم(حدود نيم ليتر)

- وانيل    يك چهارم قاشق چاي خوري

- پودر قند   به مقدار لازم

روش تهيه:

- نشاسته را در گلاب حل كنيد.

- تخم مرغ ها را شكسته و هم بزنيد.

- آرد، تخم مرغ و وانيل را به نشاسته اضافه كرده و مخلوط نماييد. سپس از صافي عبور دهيد.

- روغن فراوان را در يك قابلمه بريزيد و روي حرارت گذاشته تا كاملا داغ شود.

- قالب را داخل روغن بگذاريد تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببريد(به اندازه اي كه مايه تا لب قالب برسد ولي روي قالب را نگيرد). بلافاصله قالب را داخل روغن بزنيد و آن را تكان دهيد تا شيريني از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملايم كنيد تا نان شيريني كمي برشته شود. بعد آن را از روغن خارج كنيد و روي توري صافي بگذاريد روغن اضافي آن گرفته شود.

- وقتي كاملا سرد شد، كمي پودر قند را روي آن الك كنيد.

تذکر:نكته حساس اين شيريني در گرم كردن قالب شيريني مي باشد كه بايد دقت شود نه زياد داغ شود و نه زياد سرد، كه مايع به آن بچسبد.

 

 


نوشته شده در   جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...