مواد لازم:
- آرد يك پيمانه(100گرم)
- تخم مرغ 5 عدد
- نشاسته يك پيمانه(115 گرم)
- گلاب 5-4 قاشق غذاخوري
- روغن به مقدار لازم(حدود نيم ليتر)
- وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
- پودر قند به مقدار لازم
روش تهيه:
- نشاسته را در گلاب حل كنيد.
- تخم مرغ ها را شكسته و هم بزنيد.
- آرد، تخم مرغ و وانيل را به نشاسته اضافه كرده و مخلوط نماييد. سپس از صافي عبور دهيد.
- روغن فراوان را در يك قابلمه بريزيد و روي حرارت گذاشته تا كاملا داغ شود.
- قالب را داخل روغن بگذاريد تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببريد(به اندازه اي كه مايه تا لب قالب برسد ولي روي قالب را نگيرد). بلافاصله قالب را داخل روغن بزنيد و آن را تكان دهيد تا شيريني از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملايم كنيد تا نان شيريني كمي برشته شود. بعد آن را از روغن خارج كنيد و روي توري صافي بگذاريد روغن اضافي آن گرفته شود.
- وقتي كاملا سرد شد، كمي پودر قند را روي آن الك كنيد.
تذکر:نكته حساس اين شيريني در گرم كردن قالب شيريني مي باشد كه بايد دقت شود نه زياد داغ شود و نه زياد سرد، كه مايع به آن بچسبد.