ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 26 تير 1388     |     کد : 3890

شيريني پنجره اي

آرد يك پيمانه(100گرم)...

مواد لازم:

- آرد    يك پيمانه(100گرم)

- تخم مرغ   5 عدد

- نشاسته   يك پيمانه(115 گرم)

- گلاب    5-4 قاشق غذاخوري

- روغن   به مقدار لازم(حدود نيم ليتر)

- وانيل    يك چهارم قاشق چاي خوري

- پودر قند   به مقدار لازم

روش تهيه:

- نشاسته را در گلاب حل كنيد.

- تخم مرغ ها را شكسته و هم بزنيد.

- آرد، تخم مرغ و وانيل را به نشاسته اضافه كرده و مخلوط نماييد. سپس از صافي عبور دهيد.

- روغن فراوان را در يك قابلمه بريزيد و روي حرارت گذاشته تا كاملا داغ شود.

- قالب را داخل روغن بگذاريد تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببريد(به اندازه اي كه مايه تا لب قالب برسد ولي روي قالب را نگيرد). بلافاصله قالب را داخل روغن بزنيد و آن را تكان دهيد تا شيريني از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملايم كنيد تا نان شيريني كمي برشته شود. بعد آن را از روغن خارج كنيد و روي توري صافي بگذاريد روغن اضافي آن گرفته شود.

- وقتي كاملا سرد شد، كمي پودر قند را روي آن الك كنيد.

تذکر:نكته حساس اين شيريني در گرم كردن قالب شيريني مي باشد كه بايد دقت شود نه زياد داغ شود و نه زياد سرد، كه مايع به آن بچسبد.

 

 


نوشته شده در   جمعه 26 تير 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode