مواد لازم :
•برنج سه پیمانه
•خلالبادام، پسته و خلالنارنج یک پیمانه
•زرشک سه قاشق غذاخوری
•زعفران یک قاشق چایخوری
•پیاز دو عدد
•گوشت ران 300 گرم
•ربگوجهفرنگی نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
پیازها را تفت دهید، گوشت را به صورت قیمهای ریز خرد کرده و به همراه پیازها و زردچوبه تفت دهید آب را اضافه و صبر کنید گوشتها کاملا بپزد، رب را افزوده، بگذارید با همه مواد مقداری بجوشد.
زرشک و خلالبادام، پسته و نارنج (پرتقال) را در روغن تفت دهید و زعفران را به آن بیفزایید برنج را به روش چلو دم کنید کمی از مواد را لابهلای برنج بریزید و بگذارید تا دم بکشد برنج را در ظرف موردنظر کشیده و با باقیمانده مواد، چلوی خود را تزئین کنید