ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 31 خرداد 1391     |     کد : 38361

قیمه نثار , غذای محلی قزوین

پیازها را تفت دهید، گوشت را به صورت قیمه‌ای ریز خرد کرده و به همراه پیازها و زردچوبه تفت دهید آب را اضافه و صبر کنید گوشت‌ها کاملا بپزد، رب را افزوده، بگذارید با همه مواد مقداری بجوشد.

مواد لازم :

•برنج سه پیمانه
•خلال‌بادام، پسته و خلال‌نارنج یک پیمانه
•زرشک سه قاشق غذاخوری
•زعفران یک قاشق چایخوری
•پیاز دو عدد
•گوشت ران 300 گرم
•رب‌گوجه‌فرنگی نصف قاشق غذاخوری 

طرز تهیه :

پیازها را تفت دهید، گوشت را به صورت قیمه‌ای ریز خرد کرده و به همراه پیازها و زردچوبه تفت دهید آب را اضافه و صبر کنید گوشت‌ها کاملا بپزد، رب را افزوده، بگذارید با همه مواد مقداری بجوشد.

زرشک و خلال‌بادام، پسته و نارنج (پرتقال) را در روغن تفت دهید و زعفران را به آن بیفزایید برنج را به روش چلو دم کنید کمی از مواد را لابه‌لای برنج بریزید و بگذارید تا دم بکشد برنج را در ظرف موردنظر کشیده و با باقیمانده مواد، چلوی خود را تزئین کنید


نوشته شده در   چهارشنبه 31 خرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode