ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 26 خرداد 1391     |     کد : 38191

بلال کباب شده در فویل

فصل تابستان که فصل بلال است می‌توانید بلال کباب شده را طبق دستور تهیه کرده و آن را به عنوان میان وعده‌ای پر انرژی، میل کنید.

فصل تابستان که فصل بلال است می‌توانید بلال کباب شده را طبق دستور تهیه کرده و آن را به عنوان میان وعده‌ای پر انرژی، میل کنید.


مواد لازم:

بلال:‌ 6 عدد، پوسته‌ آن‌ها جدا شده و کاملا تمیز شوند

کره: 100 گرم

سیر کوبیده و سرخ شده:‌ 3 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل در حد لازم

طرز تهیه:

• کباب پز را روی درجه حرارت ملایم قرار دهید.

• 6 تکه فویل آلومینیومی تهیه کنید. فویل‌ها باید به اندازه‌ای باشند که دور بلال‌ها را بپوشانند.

• هر بلال را روی یک تکه فویل قرار دهید.

• هر کدام از بلال‌ها را آغشته به کره کنید.

• سیر کوبیده و سرخ شده را به طور یک نواخت روی بلال‌ها پخش کنید.

• در صورت تمایل روی بلال‌ها نمک و فلفل نیز بریزید.

• بلال‌ها را محکم درون فویل‌ها بپیچاند و آن‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید.

• بلال‌ها را به مدت 30- 20 ثانیه یا تا زمانی که نرم شوند روی کباب‌پز قرار دهید.( در این میان هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید).


نوشته شده در   جمعه 26 خرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode