ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 18 تير 1388     |     کد : 3727

طرز تهيه سس اسپاگنول و سفيد

سس اسپاگنول ، يک سس مادر است که کاربرد فراواني دارد و سبزيجات زيادي در آن به کار گرفته مي شود و يک نوع سبزي است ...

سس اسپاگنول ، يک سس مادر است که کاربرد فراواني دارد و سبزيجات زيادي در آن به کار گرفته مي شود و يک نوع سبزي است ، که از آن مشتقات و سس هاي ديگري نيز مي گيرند.

مواد لازم :

کره : ٥٠ گرم کرفس : ١٥٠ گرم ( ريز شده )

آب مرغ : يک فنجان هويج : ١٥٠ گرم ( رنده شده )

آرد : يک قاشق غذاخوري ژامبون : ١٠٠ گرم ( دو برگ که برش ضخيم خورده باشد )

پياز : يک عدد ( ريز شده )

طرز تهيه :

به ترتيب کرفس ، هويج ، پياز و ژامبون را به صورت ريز خرد مي کنيم و کره را داخل ماهيتابه ريخته و مواد را داخل آن مي ريزيم ، در هنگام تفت دادن يک قاشق آرد داخل آن مي ريزيم و تفت مي دهيم ، آب مرغ و سس سويا داخل آن ريخته و نمک و مقداري فلفل سائيده نشده به آن اضافه مي کنيم و حرارت مي دهيم تا غليظ شود .

اين سس با گوشت همخواني دارد و مي توان همراه با گوشت استيک يا پخته شد . هر گوشتي را که خالي مصرف مي کنيم استفاده نمائيم .

سس سفيد :

مواد لازم :

کره : ٥٠ گرم خامه : دو قاشق غذاخوري

آرد نشاسته : يک قاشق غذاخوري شير : يک فنجان

پودر نارگيل : دو قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

کره را در داخل قابلمه آب ( داغ ) مي کنيم و بعد آرد داخل آن مي ريزيم و هم مي زنيم شير را به آن اضافه کرده و خوب هم مي زنيم ، قابلمه را از روي حرارت برداشته تا سس خنک شود سپس خامه را بر آن اضافه کرده و هم مي زنيم و دوباره روي حرارت مي گذاريم و پودر نارگيل به آن اضافه کرده و هم مي زنيم و نمک هم به آن اضافه مي کنيم .

 

 


نوشته شده در   پنجشنبه 18 تير 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode