مواد لازم
کره خردشده۲۵۰ گرم
شکر۳۵۰ گرم یا۲ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
آرد۳۰۰ گرم یا۲ پیمانه
بیکینک پودر ۲ قاشق چایخوری
آردذرت۴۰ گرم یا۳/۱ پیمانه
شیر۲۵۰ میلی لیتریا ۱ پیمانه
طرز تهیه
قالب مربع شکلی به ابعاد۲۳×۲۳ سانتی مترراچرب کرده،کف ودیواره آن راباکاغذمی پوشانیم،همه موادراباهم داخل کاسه ای ریخته بادورکندهمزن تاجایی که باهم ترکیب شوندمیزنیم،سپس دورهمزن رابه درجه متوسط افزایش داده تاجایی که مایه صاف ویکدست شده،رنگ آن تغییرکند،می زنیم،مایه آماده راداخل قالب ریخته، صاف می کنیم ودرفرگرم شده بادمای ۱۶۰ درجه سانتی گرادبا۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۴/۱و۱ ساعت می پزیم،بعد از خنک شدن روی کیک رایک لایه عسل مالیده،مغزهای دلخواه(پسته،بادام،گردو،فندق)راروی آن می گذاریم ومجددا بامقداری عسل می پوشانیم.