ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 9 ارديبهشت 1391     |     کد : 35944

مسمای گوجه بادنجان

مرغ را با پیاز تفت می‌دهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه می‌ریزیم یک پیمانه آب اضافه کرده می‌‌گذاریم بپزد.

مواد اولیه:
سینه مرغ یک عدد
بادنجان حلقه شده سه عدد
گوجه‌فرنگی چهار عدد
پیاز درشت یک عدد
سیر دو حبه
آلو بخارا 20 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
مرغ را با پیاز تفت می‌دهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه می‌ریزیم یک پیمانه آب اضافه کرده می‌‌گذاریم بپزد. بادنجان‌ها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را می‌گیریم. کف قابلمه یک ردیف بادنجان می‌چینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن می‌گذاریم گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ می‌‌ریزیم. به همین ترتیب ادامه می‌‌دهیم تا مواد تمام شود. در آخر آب مرغ را ریخته و می‌‌گذاریم 30 دقیقه با حرارت‌ ملایم بجوشد.


نوشته شده در   شنبه 9 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode