ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 6 ارديبهشت 1391     |     کد : 35832

ژامبون و تخم‌مرغ فنجانی

اگر به دنبال صبحانه‌ای متفاوت هستید ژامبون و تخم‌مرغ فنجانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

اگر به دنبال صبحانه‌ای متفاوت هستید ژامبون و تخم‌مرغ فنجانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

مواد لازم:

ژامبون: 6 تکه

نان: 6 تکه

پنیر چدار رنده شده: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: 6 عدد

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

• درون یک قالب بزرگ و چند تایی، کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.

• درون تابه بزرگی ژامبون‌ها را به مدت 5- 3 دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند.سپس آن‌ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک‌کن قرار دهید.

• نان‌ها را یا با استفاده از کیک‌بر به اندازه کف قالب‌ها برش دهید و آن‌ها را درون کف قالب‌ها قرار دهید.

• تکه‌های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان‌ها بپیچانید.

• در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.

• روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم‌مرغ بشکنید.

• قالب را در فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه یا تا حدی که ژامبون‌ها ترد شده و تخم‌مرغ‌ها بپزند، حرارت دهید.

• سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن‌ها را بیرون آورید.


نوشته شده در   چهارشنبه 6 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode