مواد لازم:
لوبيا سبز: 150 گرم، گل كلم: 150 گرم، قارچ: 200 گرم، هويج: 1 عدد، پياز: 2 عدد، سس سفيد: 2 پيمانه، ميگو: 200 گرم، پنير گودا: 150 گرم، پنير فيلافيلا: 100 گرم، تخممرغ: 6 عدد، كره: يك پيمانه، نمك و فلفل: به ميزان لازم.
طرز تهيه:
فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت روشن كرده، ميگوها را پس از پاك كردن و شستن، با كمي كره تفت ميدهيم. سبزيجات را پس از پاك كردن و شستن آب پز كرده با ميگو مخلوط ميكنيم. زردههاي تخممرغ را جدا كرده و با همزن ميزنيم تا كاملا كشدار شوند. سپس سس سفيد و زرده تخممرغ را به سبزيجات و ميگو اضافه ميكنيم. نمك و فلفل ميزنيم. پنيرها را رنده كرده و نيمي از آن را مخلوط ميكنيم. سفيدههاي تخممرغ را در ظرف تميزي ميزنيم تا كاملا فرم بگيرد و بعد به مخلوط قبلي اضافه ميكنيم. به كف ظرف پيركس كمي پنير پاشيده، مايه آماده را در ظرف ريخته، بعد روي آن را با مابقي پنير ميپوشانيم. در پنجره وسط فر قرار ميدهيم. درجه فر را كم كرده و روي 350 درجه فارنهايت تنظيم ميكنيم، 40 تا 50 دقيقه سوفله بايد در فر بماند.