مواد لازم:
لوبيا سبز: ۱۵۰ گرم، گل كلم: ۱۵۰ گرم، قارچ: ۲۰۰ گرم، هويج: ۱ عدد، پياز: ۲ عدد، سس سفيد: ۲ پيمانه، ميگو: ۲۰۰ گرم، پنير گودا: ۱۵۰ گرم، پنير فيلافيلا: ۱۰۰ گرم، تخممرغ: ۶ عدد، كره: يك پيمانه، نمك و فلفل: به ميزان لازم.
طرز تهيه:
فر را روي حرارت ۴۰۰ درجه فارنهايت روشن كرده، ميگوها را پس از پاك كردن و شستن، با كمي كره تفت ميدهيم. سبزيجات را پس از پاك كردن و شستن آب پز كرده با ميگو مخلوط ميكنيم. زردههاي تخممرغ را جدا كرده و با همزن ميزنيم تا كاملا كشدار شوند. سپس سس سفيد و زرده تخممرغ را به سبزيجات و ميگو اضافه ميكنيم. نمك و فلفل ميزنيم. پنيرها را رنده كرده و نيمي از آن را مخلوط ميكنيم. سفيدههاي تخممرغ را در ظرف تميزي ميزنيم تا كاملا فرم بگيرد و بعد به مخلوط قبلي اضافه ميكنيم. به كف ظرف پيركس كمي پنير پاشيده، مايه آماده را در ظرف ريخته، بعد روي آن را با مابقي پنير ميپوشانيم. در پنجره وسط فر قرار ميدهيم. درجه فر را كم كرده و روي ۳۵۰ درجه فارنهايت تنظيم ميكنيم، ۴۰ تا ۵۰ دقيقه سوفله بايد در فر بماند.