مواد اولیه:
گوشت سردست گوساله 200 گرم
گوشت قلوهگاه گوسفند 300 گرم
سینهمرغ 150 گرم
پیاز درشت دو عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
جوش شیرین قاشق چایخوری
طرز تهیه:
هر دو گوشت را سه بار چرخ میکنیم. سپس پیاز را رنده کرده و آب آن را با تنظیف میگیریم. پوره پیاز را به همراه جوش شیرین، نمک و فلفل به مواد گوشتی اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا چسبنده شود. سینهمرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کرده و پس از اینکه کباب را به سیخ پهن کشیدیم تکههای مرغ را داخل گوشت فرو کرده سپس روی آتش کباب میکنیم. (برای اینکه کباب از سیخ جدا نشود باید سریع سیخها را برگردانده و مرتب باد بزنید) پس از اینکه کباب خودش را گرفت آتش را ملایم کرده و آرام آرام برمیگردانیم تا کباب مغز پخت شود.