ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 18 اسفند 1390     |     کد : 33899

پیراشکی سبزیجات سه رنگ

این پیراشکی مخلوطی از نخودفرنگی، ذرت و هویج می‌باشد و بدون گوشت درست شده و از این رو مناسب برای گیاه‌خواران نیز می‌باشد.

این پیراشکی مخلوطی از نخودفرنگی، ذرت و هویج می‌باشد و بدون گوشت درست شده و از این رو مناسب برای گیاه‌خواران نیز می‌باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پیراشکی سبزیجات مخلوط آشنا می‌شوید.



مواد لازم برای 2 نفر:
خمیر پیراشکی آماده 6 تا 8 ورق

کنسرو سبزیجات مخلوط 1 عدد (کنسرو نخودفرنگی، ذرت و هویج)

پیاز 1 عدد کوچک و خلال شده

رب گوجه فرنگی 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

آویشن نصف قاشق چای‌خوری

پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای‌خوری

پودر زیره کمی

پنیر پیتزا رنده شده 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
مرحله 1 - آب کنسرو را خارج کنید و یا می‌توانید نخودفرنگی، ذرت و هویج ریز شده را با کمی نمک بپزید و سپس اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.

مرحله 2 - پیاز را در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس ادویه‌ها و رب گوجه را نیز بیفزایید و برای 1 دقیقه دیگر تفت دهید، سپس مخلوط سبزیجات و پنیر را به پیاز افزوده و از روی حرارت بردارید.

مرحله 3 - یک قاشق از مواد را وسط خمیر پیراشکی ریخته و دو سر خمیر را روی هم آورده و لبه های آن را بهم چسبانده و با پشت چنگال یا با دست بهم فشار داده و حالت دهید.

مرحله 4 - پیراشکی های آماده شده را در روغن داغ سرخ کرده تا دو سمت آن طلایی شود و یا می‌توانید روی آن‌ها را کمی زرده تخم مرغ زده و در فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

مرحله 5 - پیراشکی آماده شده را با سس دلخواه و گرم سرو نمایید.



نــــکات:
* در صورتی که از خمیر آماده استفاده می‌کنید باید به مقدار لازم از برگه های خمیر جدا کرده و در دمای محیط بگذارید تا نرم شود سپس مورد استفاده قرار دهید.

* در صورتی که تمایل دارید در منزل خمیر پیراشکی را درست نمایید می‌توانید با روش زیر این کار را انجام دهید.


مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد سفید 1 تا 2 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری سرصاف

روغن 10 قاشق غذاخوری

شیر نصف لیوان

نمک کمی


برای تهیه خمیر پیراشکی شیر، روغن، بیکینگ پودر، نمک و 1 پیمانه از آرد را در غذاساز ریخته تا مواد با یکدیگر ترکیب و خمیر نرم و لطیفی حاصل شود، در صورتی که به آرد بیشتری نیاز بود از یک پیمانه باقیمانده کم کم اضافه می‌کنیم تا جایی که خمیر مناسب درست شود.

اگر غذاساز در دسترس نبود، مواد را در کاسه بزرگی ریخته، ابتدا به کمک قاشق مواد را مخلوط و سپس با دست آنقدر ورز دهید تا خمیر حاصل شود. 


نوشته شده در   پنجشنبه 18 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode