ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 16 اسفند 1390     |     کد : 33817

استیک با سس قارچ

روش تهیه این غذا بسیار ساده بوده و در مدت زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود.

روش تهیه این غذا بسیار ساده بوده و در مدت زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود.


مواد لازم:

گوشت استیک: دو تکه

فلفل دلمه‌ای قرمز:یک عدد

قارچ ورقه‌ای: 400 گرم

پیاز: یک عدد

روغن زیتون: یک پیمانه

خامه: یک پیمانه

نمک، فلفل سیاه، آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه:

* گوشت استیک را داخل تابه قرار دهید و نصف پیمانه روغن زیتون را روی آن بریزید.

* تابه را به روی آتش بسیار ملایم قرار دهید. بعد از اینکه هر دو طرف گوشت استیک کاملاً پخته و طلایی شد، به آن مقداری نمک اضافه نمایید.

* پیاز را خلالی خردکرده و با روغن زیتون باقی مانده تفت دهید. بعد از اینکه پیاز سبک شد، قارچ و سپس فلفل دلمه‌ای خلالی شده را بیفزایید؛ تا زمانی که قارچ کاملاً طلایی شود صبر کنید.

* سپس، نمک، فلفل سیاه، آویشن و خامه را اضافه کنید و اجاق را خاموش نمایید.

* گوشت‌ها را داخل ظرف مناسب بچینید، روی آن از مخلوط فوق بریزید و سرو کنید.


نوشته شده در   سه شنبه 16 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode