ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 5 اسفند 1390     |     کد : 33276

هات داگ اژدها

شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و 10 دقیقه صبر می کنیم تا مایه خمیر فعال شود.

 


مواد اولیه:
هات داگ شش عدد
آرد به میزان لازم
مایه خمیر نصف قاشق سوپخوری
شیر ولرم نصف پیمانه
روغن جامد 60 گرم
تخم مرغ دو عدد
شکر نصف قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری


طرز تهیه:
شیر را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و 10 دقیقه صبر می کنیم تا مایه خمیر فعال شود. در کاسه‌ای تخم مرغ، نمک و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مایه خمیر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، حالا کم کم آرد را افزوده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم 45 دقیقه استراحت می دهیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب می نماییم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کرده و از آن نوارهای باریکی می‌بریم. نوارها را روی‌ هات‌داگ‌ها پیچیده و سر و دم آن را با قیچی برش داده تا تیز شود. از فلفل دلمه ای قرمز و میخک برای زبان و چشم های اژدها استفاده کرده و آنها را برای 20 دقیقه در فر می‌پزیم تا روی آنها طلایی شود.


نوشته شده در   جمعه 5 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode