ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 29 بهمن 1390     |     کد : 32908

نان شاهدانه

سینی را با قلم مو با کمی روغن چرب کنید. آرد را در یک کاسه الک کنید وسط آرد را گود نموده مایه خمیر را در آن بریزید و با آب ولرم و کمی آرد هم بزنید.



مواد لازم:

آرد: 500 گرم

مایه خمیر: 13 گرم

آب ولرم: 250 میلی لیتر

نمک: یک قاشق چای‌خوری

شاهدانه: یک دوم پیمانه

روغن مایع: کمی برای چرب کردن

روش پخت:

* سینی را با قلم مو با کمی روغن چرب کنید. آرد را در یک کاسه الک کنید وسط آرد را گود نموده مایه خمیر را در آن بریزید و با آب ولرم و کمی آرد هم بزنید.
*روی این پیش خمیر کمی آرد بپاشید و روی آن را بپوشانید و 15 دقیقه در یک محل گرم قرار دهید تا ور بیاید.

*نمک را در آرد بپاشید و پیش‌خمیر را با باقی مانده آرد چنگ بزنید و ورز دهید تا یک خمیر صاف به دست آید. اگر بخواهید خمیر کمی سفت‌تر شود کمی دیگر آب ولرم اضافه کنید. خمیر را یک بار دیگر 30 دقیقه بگذارید تا ور بیاید.

*سپس از خمیر قطعه‌های 50 گرمی جدا کنید. از هر قطعه خمیر 3 رشته به طول 15 سانتی متر لول دهید و آن 3 رشته را به شکل گیس‌های کوچک به هم ببافید.

*روی گیس‌ها کمی آب بمالید و سطح آن را در دانه‌های شاهدانه فرو دهید، 15 دقیقه بگذارید بماند.

*فر را قبلا تا 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.

*گیس‌های شاهدانه ورآمده را 10 تا 20 دقیقه در طبقه دوم فر بپزید.



نوشته شده در   شنبه 29 بهمن 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode