گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
نان خشک کوبیده یک سوم پیمانه
شیر سه چهارم پیمانه
پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
سس گوجه نصف لیوان
طرز تهیه
نان خشك كوبيده را در شير حل مي كنيم و جعفري خرد شده، جوش شيرين، كمي نمك
فلفل و پيازداغ را به مايه اضافه مي نماييم و بهم مي زنيم. تخم مرغ را جداگانه كمي
مي زنيم و با گوشت داخل مايه مي ريزيم تا تمام مواد مخلوط شود. ته و اطراف ظرف
مسطحي را چرب مي كنيم و كمي نان خشك كوبيده در آن مي پاشيم، مايه را در ظرف
مي ريزيم و با پشت قاشق صاف مي كنيم، ظرف را با درپوش به مدت ۱۰-۸ دقيقه
قدرت ۸۰% در مايكروويو مي گذاريم. سپس سطح مواد را روغن اندود می كنيم و
ظرف را روی سه پايه فلزي به مدت ۵ـ۷ دقيقه قدرت ۴۰% و گريل (كليد تركيبی)
قرار می دهيم. اگر بخواهيم آن طرف پودينگ نيز برشته شود ظرفی را روی دهانه
قالب مي گذاريم و پودينگ را در آن ظرف بر مي گردانيم و رو و اطراف آن را سس
گوجه فرنگی مي ماليم و ظرف را به مدت ۵-۴ دقيقه با گريل روی سه پايه فلزی
قرار مي دهيم.