ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۵:۲۳ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۱۹:۵۱اذان صبح
۰۵:۵۱:۵۲طلوع خورشید
۱۲:۲۵:۴۷اذان ظهر
۱۸:۵۸:۴۶غروب خورشید
۱۹:۱۸:۳۴اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸     |     کد : ۳۲۴۹

پودينگ گوشت

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم..

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

نان خشک کوبیده یک سوم پیمانه

شیر سه چهارم پیمانه

پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری

جعفری ۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۱ عدد

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

سس گوجه نصف لیوان

 

طرز تهیه

نان خشك كوبيده را در شير حل مي كنيم و جعفري خرد شده، جوش شيرين، كمي نمك

فلفل و پيازداغ را به مايه اضافه مي نماييم و بهم مي زنيم. تخم مرغ را جداگانه كمي

مي زنيم و با گوشت داخل مايه مي ريزيم تا تمام مواد مخلوط شود. ته و اطراف ظرف

 مسطحي را چرب مي كنيم و كمي نان خشك كوبيده در آن مي پاشيم، مايه را در ظرف

 مي ريزيم و با پشت قاشق صاف مي كنيم، ظرف را با درپوش به مدت ۱۰-۸ دقيقه

 قدرت ۸۰% در مايكروويو مي گذاريم. سپس سطح مواد را روغن اندود می كنيم و

 ظرف را روی سه پايه فلزي به مدت ۵ـ۷ دقيقه قدرت ۴۰% و گريل (كليد تركيبی)

قرار می دهيم. اگر بخواهيم آن طرف پودينگ نيز برشته شود ظرفی را روی دهانه

قالب مي گذاريم و پودينگ را در آن ظرف بر مي گردانيم و رو و اطراف آن را سس

 گوجه فرنگی مي ماليم و ظرف را به مدت ۵-۴ دقيقه با گريل روی سه پايه فلزی

 قرار مي دهيم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


نوشته شده در   پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...