ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 5 بهمن 1390     |     کد : 31762

آبگوشت تبریزی ( دیزی سنگی )

آبگوشت تبریزی

 

 
مواد لازم براي (6-5 نفر):

گوشت گوسفندی با استخوان =1 کیلو
دنبه= 300 گرم
لپه =يك فنجان سرخالي
پياز متوسط =يك عدد
مغز ليمو عماني =يك قاشق سوپخوري
آب گوجه فرنگي= يك فنجان
رب گوجه فرنگي =يك قاشق سوپخوري
سيب زميني= 5 عدد
نمك و فلفل =به مقدار لازم

طرز تهيه :
گوشت و دنبه را پس از شستن 10 قسمت كرده و آن را سرخ كنيد تا طلايي شود. پياز را در روغن سرخ نماييد و لپه خيس داده شده را به پياز اضافه كرده و لپه را هم كمي تفت دهيد. گوشت سرخ شده را با 4 ليوان آب ، زردچوبه ، لپه و پياز داغ با شعله ملايم بپزيد. سپس مغز ليمو عماني را به آبگوشت اضافه كنيد. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سيب زمينى را پوست گرفته و با كمى نمك ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه مي كنيم. بعد هم آب گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد.
نان سنگک،پیاز، ،دوغ،سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.


نوشته شده در   چهارشنبه 5 بهمن 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode