ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 22 دي 1390     |     کد : 31210

خورش دال عدس

این هم غذایی برای استفاده‌ی بیشتر از دال عدس در برنامه‌ی روزانه.

این هم غذایی برای استفاده‌ی بیشتر از دال عدس در برنامه‌ی روزانه.


مواد لازم

دال عدس 150 گرم

روغن به میزان لازم

سیر له شده یک قاشق چای‌خوری

زنجبیل تازه یک قاشق چای‌خوری

زردچوبه یک قاشق چای‌خوری

تخم خردل، زیره، فلفل قرمز خشک جمعاً یک قاشق سوپ‌خوری

برگ بو 2 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ، نگینی خردشده

گشنیز خرد شده یک قاشق چای‌خوری


طرز تهیه

* دال عدس را با نیم لیتر آب بگذارید بپزد.

* در تابه ای روغن را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کرده، تخم خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود.

* سپس برگ بو را اضافه کرده و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید.

* سه دقیقه تفت داده و تمام مواد دال عدس پخته شده بریزید.

* در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش 5 دقیقه جا بیفتد.

* بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید.

نکته

این دستور 110 گرم کربوهیدرات، 35 گرم پروتئین، 50 گرم چربی و 1030 کیلو کالری انرژی دارد.


نوشته شده در   پنجشنبه 22 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode