مواد لازم:
گلکلم یک عدد
تخممرغ چهار عدد
آرد یک قاشق مرباخوری
پیاز یک عدد
فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گلهای کوچک کلم را کنده و آنها را بشویید و برای مدت پنج دقیقه در آب بپزید؛ سپس تخممرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید (اگر با کره سرخ کنید بسیار خوشطعمتر خواهد شد.) سپس در ظرف ریخته و جعفریهای خرد شده را روی آن ریخته و سرو میکنیم.