ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 18 دي 1390     |     کد : 30967

املت گل ‌کلم

گل‌های کوچک کلم را کنده و آنها را بشویید و برای مدت پنج دقیقه در آب بپزید؛ سپس تخم‌مرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید ...

مواد لازم:
گل‌کلم یک عدد
تخم‌مرغ چهار عدد
آرد یک قاشق مرباخوری
پیاز یک عدد
فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
گل‌های کوچک کلم را کنده و آنها را بشویید و برای مدت پنج دقیقه در آب بپزید؛ سپس تخم‌مرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید (اگر با کره سرخ کنید بسیار خوش‌طعم‌تر خواهد شد.) سپس در ظرف ریخته و جعفری‌های خرد شده را روی آن ریخته و سرو می‌کنیم.


نوشته شده در   يکشنبه 18 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode