مواد لازم:
سیب زمینی=۲ عدد بزرگ
پنیر مثلثی=۴ عدد
شیر=۱ لیوان
سیر=۲ حبه
سینه مرغ=۲ عدد
پودر فلفل قرمز و نمک=بمقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱. سیب زمینی ها را پوست کنده و خلال می کنیم و سپس آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم و در صافی ریخته تا روغن آن برود.
۲. پنیرها را در مخلوط کن ریخته و سپس شیر و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.
۳. سیر را در روغن کمی تفت داده سپس سینه مرغ پخته شده را به صورت خلال تکه می کنیم و همرا با سیر کمی تفت می دهیم.
۴. سس بدست آمده را روی مرغ می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم بماند تا سس جوش بیاید.
۵. مخلوط را در ظرف نسوزی که با روغن زیتون چرب کرده ایم می ریزیم و می گذاریم به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر بماند.
۶. سینی را از فر خارج کرده و روی آن را پنیر پیتزا می پاشیم و در فر می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود