مواد لازم:
نشاسته= نیم کیلو
ماست=نیم کیلو
آرد گندم=75 گرم
جوش شیرین=نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
نشاسته در ماست حل کرده از صافی رد می کنیم تا صاف و بدون گلوله شود. آرد را اضافه کرده مخلوط می نماییم. مایه را یکی دو ساعت می گذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ می کنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بطوریکه یکدیگر را قطع کند در روغن داغ شده می ریزیم. (در صورتیکه زولبیا پف نکرد جوش شیرین یا پکینگ پودر را با مایه مخلوط می کنیم). به همین طریق زولبیا را آماده می کنیم و دو طرف آن را سرخ نموده بلافاصله در شربت زولبیا می اندازیم.