ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 14 آذر 1403
چهارشنبه 14 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 22 خرداد 1388     |     کد : 3091

طرز تهیه قارچ پلو

برنج 2.5 پیمانه...

مواد لازم: (برای 3 تا 4 نفر)

برنج 2.5 پیمانه

كره 50 گرم

نمك 1 قاشق چایخوری

ادویه پلویی 1قاشق چایخوری

قارچ تازه 500 گرم

زرشك 0.5 پیمانه

پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق سوپخوری

نان لواش برای ته دیگ برنج

آبلیمو 1 تا 2 قاشق

طرز تهیه:

برنج را كه از قبل خیس كرده ایم آبكشی می كنیم.

قارچ را سرخ كرده و 1 تا 2 قاشق آبلیمو به آن می زنیم. (قارچ در ابتدا آب می اندازد و بعد سرخ می شود.) پیاز داغ را اضافه می كنیم و سپس رب و زرشك را می افزاییم تا سرخ شود و در نهایت نمك و مقداری كره اضافه می كنیم.

ته دیگ نان گذاشته بعد لایه به لایه برنج و مواد بالا را می ریزیم و رویش را ادویه پلویی می پاشیم. می گذاریم تا قارچ پلو دم بكشد.

این غذا را می توانید با ماست و خیار بخوریم

 

 

 


نوشته شده در   جمعه 22 خرداد 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode