مواد لازم: (برای ۳ تا ۴ نفر)
برنج ۲.۵ پیمانه
كره ۵۰ گرم
نمك ۱ قاشق چایخوری
ادویه پلویی ۱قاشق چایخوری
قارچ تازه ۵۰۰ گرم
زرشك ۰.۵ پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
نان لواش برای ته دیگ برنج
آبلیمو ۱ تا ۲ قاشق
طرز تهیه:
برنج را كه از قبل خیس كرده ایم آبكشی می كنیم.
قارچ را سرخ كرده و ۱ تا ۲ قاشق آبلیمو به آن می زنیم. (قارچ در ابتدا آب می اندازد و بعد سرخ می شود.) پیاز داغ را اضافه می كنیم و سپس رب و زرشك را می افزاییم تا سرخ شود و در نهایت نمك و مقداری كره اضافه می كنیم.
ته دیگ نان گذاشته بعد لایه به لایه برنج و مواد بالا را می ریزیم و رویش را ادویه پلویی می پاشیم. می گذاریم تا قارچ پلو دم بكشد.
این غذا را می توانید با ماست و خیار بخوریم