ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۲۰ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۱۹:۵۱اذان صبح
۰۵:۵۱:۵۲طلوع خورشید
۱۲:۲۵:۴۷اذان ظهر
۱۸:۵۸:۴۶غروب خورشید
۱۹:۱۸:۳۴اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸     |     کد : ۳۰۹۱

طرز تهیه قارچ پلو

برنج ۲.۵ پیمانه...

مواد لازم: (برای ۳ تا ۴ نفر)

برنج ۲.۵ پیمانه

كره ۵۰ گرم

نمك ۱ قاشق چایخوری

ادویه پلویی ۱قاشق چایخوری

قارچ تازه ۵۰۰ گرم

زرشك ۰.۵ پیمانه

پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری

نان لواش برای ته دیگ برنج

آبلیمو ۱ تا ۲ قاشق

طرز تهیه:

برنج را كه از قبل خیس كرده ایم آبكشی می كنیم.

قارچ را سرخ كرده و ۱ تا ۲ قاشق آبلیمو به آن می زنیم. (قارچ در ابتدا آب می اندازد و بعد سرخ می شود.) پیاز داغ را اضافه می كنیم و سپس رب و زرشك را می افزاییم تا سرخ شود و در نهایت نمك و مقداری كره اضافه می كنیم.

ته دیگ نان گذاشته بعد لایه به لایه برنج و مواد بالا را می ریزیم و رویش را ادویه پلویی می پاشیم. می گذاریم تا قارچ پلو دم بكشد.

این غذا را می توانید با ماست و خیار بخوریم

 

 

 


نوشته شده در   جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...